Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică, peripeții la Londra. Vedeta s-a amestecat cu oamenii de rând, apoi a fost foc și pară – Exclusiv

Andreea Bănică, peripeții la Londra. Vedeta s-a amestecat cu oamenii de rând, apoi a fost foc și pară – Exclusiv
Andreea Bănică este una din artistele autohtone foarte îndrăgite, iar fanii ei sunt mereu atenți la noutățile din viața cântăreței. Au trăit alături de ea cele mai grele momente  de care vedeta a avut parte în excursia sa în capitala Marii Britanii.

Andreea Bănică a plecat alături de fiica sa la concertul lui Sam Smith, în Londra. Deși e milionară, vedeta a vrut să facă economie. Iar ideea s-a dovedit a fi una cât se poate de proastă. Obișnuită cu o viață în lux, vedeta a suferit mult în timpul excursiei pentru a-l asculta pe artistul ei preferat, Sam Smith. Amintim numai că, pe 1 iunie, soțul ei, Lucian Mitrea, a surprins-o cu un cadou de 75.000 de euro –  o mașină de teren așa cum vedeta își dorea.

Acum, blondina a izbucnit pe rețelele sociale și a făcut compania de zbor cu ou și cu oțet. Asta după ce a avut probleme și cu cazarea. Andreea Bănică a zburat spre Londra cu o companie de aviație low cost, motivul  fiind că a fost singura cursă pe care a găsit-o. Despre zborul de plecare nu a avut nimic de comentat, însă odată ajunsă la Londra, au început problemele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Deși e milionară, Andreea Bănică și-a rezervat un hotel ieftin, pe lângă faptul că a apelat la o companie aeriană low cost. Cu hotelul au fost probleme. Vedeta a dezvăluit că a primit o cameră oribilă, pe care a trebuit să o schimbe, după o serie de discuții cu reprezentanții hotelului. Problemele însă s-au agravat odată cu zborul de întoarcere spre București.

Andreea Bpnică, supărată foc pe compania de aviație low cost cu care a călătorit

Andreea Bănică a făcut mai multe live-uri pe Instagram din aeroport, supărată de întârzierea pe care a înregistrat-o compania cu care a zburat. Ea a declarat că e a doua oară când accesează această companie. Dar că, niciodată nu va mai zbura cu ceasta. În timp ce își manifesta dezaprobarea și nemulțumirea față de respectiva companie aeriană, fiica ei adolescentă i-a ținut isonul, după cum se poate vedea în imaginile postate de vedetă pe rețelele sociale.

Primul live l-a făcut după trei ore de așteptare în aeroportul londonez. „Feriți-vă. Uitați de compania asta. Stați acasă, mai bine”, a declarat vedeta. După ce a urcat în aeronavă a dezvăluit că nu au avut scară și nici personal. Și, colac peste pupăză, pentru că niște pasageri au renunțat la zbor „toate bagajele trebuie verificate”. Prin urmare, întârzierea s-a prelungit. Asta era noaptea trecută deja la ora 1:30, în contextul în care avionul ar fi trebuit să decoleze după ora 21:00.

Ultima postare a făcut-o astăzi dimineață, la 7:27. „Nu mai am energie, după atâtea ore… Dacă vreți să mai plecați la drum, gândiți-vă de două ori. Este din ce în ce mai rău”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram, amintind și pățania unei prietene care tot din Londra,  a ajuns la București la ora 4:00, a doua zi, deși avea cursa la ora 19:00, în seara precedentă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre