Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Raicu își codamnă tatăl: „Mi-a tăiat aripile”. A crescut într-o colivie de aur

Andreea Raicu își codamnă tatăl: „Mi-a tăiat aripile”. A crescut într-o colivie de aur
Pasiunea Andreei Raicu pentru modă a început din copilărie, când mama sa îi cumpăra cele mai frumoase hăinuțe.

Din păcate, tatăl vedetei nu a privit niciodată cu ochi buni acest hobby, iar acest lucru a afectat-o mult pe Andreea.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu și-a amintit cu nostalgie, dar și cu durere, de perioada copilăriei. Vedeta spune că își amintește cât de mult îi plăcea să se aranjeze în oglindă, dar și cum aripile îi erau tăiate de tatăl său. Din fericire, mama sa a înțeles-o întotdeauna și ori de câte pleca în străinătate, îi aduce foarte multe lucruri de care era extrem de mândră.

„Aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum”

„Îmi plăcea la nebunie, spre disperarea tatălui meu, să mă îmbrac. Și, venind din perioada comunismului, unde nu aveam prea multe posibilități, aveam norocul să am o mamă care călătorea foarte mult și îmi aducea foarte multe rochițe. Așa că, aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum”, a povestit Andreea Raicu.

Cât de mult a fost ajutată de mătuși

La rândul lor, mătușile Andreei, văzând cât de pasionată e nepoata lor, au făcut tot ce au putut să o ajute și îi cumpărau tot felul de lucruri care o încântau. „Aveam șosete cu dantelă care se asortau. Agrafele, clamele, care aveau diverse culori sau accesoriile, bijuteriile. Pentru că primeam întotdeauna de la mătuși tot felul de bijuterii.

Și aveam tot felul de pantofi colorați, roșii, roz. Am fost foarte norocoasă. Îmi dădeau lucruri special pentru mine. Și era clar. Și în ziua de astăzi se întâmplă la fel. Mătușa mea îmi cumpără bijuterii care știe ca mi se potrivesc și care îmi plac”, a povestit Andreea Raicu.

Cum o răsfăța bunica

Marea bucurie a Andreei era când bunica, o talentată croitoreasă, îi făcea orice ținută pe care vedeta o vedea în vreo revistă. „Bunica mea era croitoreasă. Și atunci, eu stăteam și mă uitam în reviste. Îi ziceam și a doua zi aveam. Îmi aduc aminte că mi-a făcut o rochie superbă. Era un material alb, cu căpșuni.

Și am văzut eu o rochie cu spatele gol și mi-a făcut. Și cu un ilic peste, tot din același material. Eram îmbrăcată și de hainele pe care le aducea mama și de ceea ce făcea bunica”, a mărturisit fostul om de televiziune. Din păcate însă, tatăl vedetei a fost cel care nu a crezut niciodată în visul ei: „Tatăl meu spunea: Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă. Tu ce crezi că o să se aleagă de capul tău? O să trăiești din haine?. Ei bine, se pare că da!”, susține Andreea Raicu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre