Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate, milionar printre ploșnițe. Plânge și acuză că nu mai suportă condițiile din celulă

Andrew Tate, milionar printre ploșnițe. Plânge și acuză că nu mai suportă condițiile din celulă
Au trăit ca-n sânul lui Avram și nu s-au gândit nici o secundă că vor ajunge din Rai în Iad. Frații Tate cedează mai mult pe zi ce trece.

Gândaci, păduchi și ploșnițe, frig, stres și spaima că ar putea să trăiască multă vreme în spatele gratiilor. Frații Tate nu au luat niciodată în calcul faptul că ar putea să ajungă într-o asemenea situație greu de descris în cuvinte. E pentru prima dată după arestare, când Andrew Tate a fost lăsat să trimită un e-mail fanilor săi. Contul de YouTube Fesify a publicat pasaje din e-mail-ul trimis de Andrew Tate.

„Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”

„Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele.

Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, și-a spus influencerul milionar sufletul pe tavă.

Frații Tate vor mai sta încă o lună în spatele gratiilor

Cu doar câteva zile în urmă, Tribunalul București a decis că aceștia vor mai sta în spatele gratiilor încă 30 de zile, după ce le-a fost prelungit mandatul de arestare. Andrew și Tristan sunt cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. DIICOT le-a pus fraților Tate și sechestru pe avere.

E vorba de 10 imobile (case şi terenuri) şi 15 autoturisme de lux, din care trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre