Simona Ionescu / Redactor Șef

Anna Lesko n-a mai avut răbdare. Priviți ce a putut să iasă din mâinile cântăreței. Video. Exclusiv

Anna Lesko n-a mai avut răbdare. Priviți ce a putut să iasă din mâinile cântăreței. Video. Exclusiv
Deși mai e mai mult de o lună până la Crăciun, Anna Lesko a început pregătirile de acum. Și zburdă de bucurie.

Anna Lesko e un copil mai mare, care nu ratează nici o ocazie să fie fericită. Cu ce se ocupă acum artista.

Anna Lesko n-a mai avut răbdare. Priviți ce a putut să iasă din mâinile cântăreței. Video. Exclusiv

Cu puțin timp în urmă, Anna Lesko și-a uimit fanii cu ultimul video postat pe rețelele de socializare. Pentru că iubește enorm Crăciunul, vedeta s-a apucat să împodobească bradul. Și nu unul, ci trei, de diferit dimensiuni.

Vedeta s-a pus temeinic pe treabă și, după ce a aranjat brăduții, le-a pus instalațiile și beteala, a început să pregătească cu mânuțele ei cele mai ingenioase globuri. Fiul Annei a fost lângă ea și a privit fascinat cât de talentată poate fi mama. Fanii cântăreței au sărit imediat cu mesajele și i-au făcut tot felul de complimente.

Rețeta de cozonac a Annei Lesko

Gospodină desăvârșită, Anna face de sărbători preparate cu adevărat extraordinare și cu ceva timp în urmă a dezvăluit și care e rețeta ei de cozonac. Ingredientele necesare sunt 1 kilogram de făină, 500 ml lapte călduț, 7 gălbenușuri de ou, 500 g drojdie, 400 g zahăr, 100 g unt, coajă de portocală și lămâie, 1 praf de copt. esență de vanilie. Compoziția se va realiza din 500 g nuci zdrobite, zahăr după gust, 100 g cacao, vișine în suc propriu, gem de prune, stafide, 7 albușuri de ou.

Mod de preparare

Puneți drojdia în mijlocul făinii, dar și zahărul și laptele și lăsați un sfert de oră pentru a se omogeniza. Amestecați gălbenușurile cu zahărul și adăugați în compoziție, apoi puneți și coaja de portocală și lămâie și zahărul vanilat. Frământați cât mai bine. Lăsați la crescut, apoi puneți umplutura. Anna Lesko a mărturisit că această rețetă o știe e la bunica sa din Ucraina. Cozonacul va ieși atât de gustos că nu veți putea rezista să mâncați doar o singură felie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre