Simona Ionescu / Redactor Șef

Anna Sorokin, impostoarea de pe Wall Street, filmează propriul ei reality show

Anna Sorokin, impostoarea de pe Wall Street, filmează propriul ei reality show
Inventarea Annei (n.r. – seria Netflix Inventing Anna) a fost doar începutul. Impostoarea de pe Wall Street face pasul următor și își lansează propriul reality show. Dacă nu a fost milionară, așa cum a pretins, acum lucrează intens să devină.

Anna Delvey, pe care o cunoaștem cu toții din seria de maxim succes de pe Netflix, Inventing Anna, își are propriul reality show.  A călcat pe urmele marilor vedete care au fpcut avere și notorietate astfel. Este deja tipic ei, pentru că reality show-ul este înregistrat în timpul arestului la domiciliu, pe care îl mai are din cauza furtului și a problemelor cu permisul de ședere.

Sorokin a anunțat că lucrează la un reality show bazat pe cinele pe care le organizează în timp ce se află în arest la domiciliu, a relatat miercuri New York Post. Denumit Delvey’s Dinner Club, serialul o va urmări pe escroacă în timp ce găzduiește „celebrități, moguli și glitterati” în apartamentul ei din New York.

Vedetele invitate la Delvey’s Dinner Club

Delvey’s Dinner Club, a cărui dată de lansare nu a fost încă anunțată, o va surprinde pe escroacă discutând cu invitații săi despre o serie de subiecte, inclusiv despre experiența sa în penitenciar, despre izolarea sa actuală și despre planurile sale de a-și reconstrui imaginea. Ea are o listă lungă de nume celebre pe care speră să le aducă în emisiune.

Ea a declarat pentru New York Post că printre aceștia se numără secretarul pentru Securitate Internă Alejandro Mayorkas, Madonna, Elon Musk, Marina Abramović, scriitoarea Ottessa Moshfegh și Sam Bankman-Fried, care a căzut în dizgrație în mod similar. Ceea ce a fost anunțat e că reality show-ul va fi produs de o filială a Wheelhouse Entertainment, firmă care a fost cofondată de Jimmy Kimmel.

Serialul este menit să arate o latură a lui Sorokin cu care publicul nu este atât de familiarizat. Avocatul ei, Duncan Levin, a declarat pentru Post că Inventing Anna a perpetuat ideea că Sorokin este pur și simplu o escroacă și nu a prezentat-o așa cum este ea cu adevărat.

Anna Sorokin de la Inventing Anna și-a făcut reality show

Cine a crezut că povestea Annei Sorokin a fost spusă în Inventing Anna, s-a înșelat.  De fapt, Anna vrea acum să-și spună propria poveste, sub forma unui reality show.  Într-o declarație oficială, ea a spus că se angajează în serialul cu scopul de a „dezvălui publicului o privire asupra adevăratei Anna”.

Deși se află în arest la domiciliu, a început lucrul la reality show-ul el.  Ea îl numește Delvey’s Dinner Club și va găzdui cine intime cu vedete în apartamentul ei din East Village din New York, dezvăluie Harpersbazaar.com.

Anna Sorokin, condamnată pentru fraudă de sute de mii de dolari

Amintim, succint, povestea impostoarei de pe Wall Street.  Anna Sorokin a fraudat hoteluri, restaurante și alte afaceri pentru peste 200.000 USD sub numele Anna Delvey.  Dându-se drept o moștenitoare germană bogată, ea s-a strecurat în mod miraculos în înalta societate din New York.  „Nu există nimic ca experiența de a reuni un grup de prieteni pentru a împărtăși poveștile de viață și pentru a se bucura de o experiență culinară”, spune ea destul de nonșalantă  în declarația oficială legată de reality show.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre