Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfa scandaloasă despre Marius Pieleanu vine de la sociologul Mirel Palada. E vorba de o mireasă

Bârfa scandaloasă despre Marius Pieleanu vine de la sociologul Mirel Palada. E vorba de o mireasă
Sociologul Mirel Palada a venit cu bârfa zilei despre iubirea lui Marius Pieleanu. Povestea ar avea în centru o nuntă într-un cadru de lux.

Acuzațiile la adresa lui Alfred Bulai au deschis Cutia Pandorei, iar la scurt timp a fost dat în fapt pentru agresiunea sexuală la SNSPA și sociologul Marius Pieleanu, în vârstă de 59 de ani. De altfel, Pieleanu nu este la prima problemă cu legea. 

„Trecutul picant al sociologului Marius Pieleanu, profesor la SNSPA, este cunoscut datorită procurorilor DIICOT care au instrumentat, cu 15 ani în urmă, niște dosare de proxenitism și prostituție. În două dintre ele apare și numele lui Marius Pieleanu și declarația sa de martor ca și client al unor prostituate. Desigur, era însurat, iar soția sa, în 2010-2011, era director general adjunct în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor”, scria reputatul jurnalist Simona Ionescu pe 1 august în Evenimentul zilei.

Între timp, se pare că respectiva soție nu mai este, căci în peisaj ar fi apărut o proaspătă viitoare mireasă, care și-a văzut visele spulberate de scandal. 

Mirel Palada lansează bârfa zilei: Pieleanu și-a dezamăgit viitoarea mireasă 

Sociologul Mirel Palada a lansat bârfa zilei și a povestit că Pieleanu și-ar fi dezamăgit viitoarea mireasă, persoană publică, cu care urma să facă nuntă în Grecia. Redăm integral mai jos întreagul text scris de sociologul Palada. 

Sociologul Mirel Palada a lansat bârfa zilei și a povestit că Pieleanu și-ar fi dezamăgit viitoarea mireasă, persoană publică, cu care urma să facă nuntă în Grecia.
Foto: EVZ

„Breaking News! Marius Pieleanu. Zice că…

Zice că în septembrie urma să se organizeze cu mare fast o ditamai nunta de lux între o distinsă doamnă cu bani, persoană publică, nu spui cine, și la fel de distinsul domn Marius Pieleanu, cel mai pseudo-priceput sociolog din epoca “dă-ți chiloții jos”. 

Nunta urma să se țină în Grecia, pe un vas de lux, cu sute de invitați care să bea, danseze, chefuiască, doarmă și – de ce nu? – chiar să-și și dea jos chiloții în cadru organizat. Bani mulți, organizare dificilă. 

La nuntă ar fi urmat să participe și „ persoane importante din aparatul de partid și de stat”

Incidentul recent de la SNSPA, cea mai prestigioasă unitate de învățămînt superior bazată pe sex cvasi-consensual, a dus la prăbușirea remarcabilă a evenimentului, în zgomot de dezastru și scrîșnet de dinți. 

La nuntă ar fi trebuit să participe și persoane importante din aparatul de partid și de stat – nu spui cine, persoane cu schepsis. Drept pentru care pregătirile erau la nivel deosebit. 

Distinsul domn Pieleanu nu a pierdut nimic, cu excepția prilejului de a admira epidermic încă o mireasă. Tot evenimentul ar fi fost plătit de doamna. Nu spui cine, persoană importantă. Și în momentul de față foarte tristă.

Stați așa, că nu am terminat. 

Pieleanu ar mai avea de primit câteva lovituri, zice sociologul Palada 

Zice că distinsul domn Pieleanu, pe lîngă toate petardele care i-au explodat deja în față, mai are de primit cel puțin încă două. Una dureroasă, sub formă de cercetare penală. Dar asta știți deja. 

Și încă una la fel de dureroasă. Căci va ieși la iveală, sub formă de indignare virtuoasă, felul în care dînsul a fost ani la rînd în conducerea laică a BOR, ocupînd poziții de taină pe lîngă un distins patriarh. Nu spui cine, persoană importantă. 

Sociologul Palada zice că pe Marius Pieleanu îl mai așteaptă câteva lovituri
Foto: EVZ

Scandalul va continua. Serviciile se chinuie degeabă să pună batista pe țambal. Există mai multe servicii, nu toate favorabile viitorului distinsului domn Pieleanu. 

Ai caramba. Ce vară frumoasă”, a încheiat Mirel Palada în postarea sa de pe Facebook. 

Până acum, Marius Pieleanu nu a reacționat în vreun fel la povestea aceasta, care s-a întins în media și pe Facebook. 

Bârfa zilei, comentată de Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu

Jurnaliștii Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu au comentat, la Hai, România la EVZ, bârfa zilei ce a venit de la sociologul Mirea Palada. 

Mirea Palada a intrat și el în direct în cadrul podcastului: „Informația pe care o am deocamdată doar asta este: că urmează să se căsătorească. Pe cale de consecință logică rezultă că nu mai este căsătorit cu o doamnă care era la Curtea de Conturi”.

„Știu cine este doamna, dar nu pot să spun. Unu la mână, totul este la nivel de zvon. Este un parlamentar de sex feminin foarte cert. Ar fi fost la a treia căsătorie cu distinsul domn Pieleanu. Are copii și din prima și din a doua căsătorie”, a spus acesta.

Robert Turcescu a aflat cine este aleasa inimii lui Pieleanu. Este vorba de Laura Moagher, în vârstă de 44 de ani, senator PSD și secretarul Comisiei Juridice. Întregul podcast poate fi urmărit aici.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre