Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyoncé, apariție șocantă, fanii sunt îngroziți: „Cine e…?” Imaginea zilei

Beyoncé, apariție șocantă, fanii sunt îngroziți: „Cine e…?” Imaginea zilei
Generațiile mai vechi își amintesc de obsesia lui Michael Jackson de a arăta mai alb decât este. O chestiune întâlnită deseori și în India sau anumite țări arabe, unde frumusețea e definită prin culoarea albă a pielii. În cazul unor vedete care au fost împăcate mereu cu pigmentul lor, e șocantă neasumarea culorii pielii când intervine brusc.

Beyoncé  și-a lăsat mască fanii după publicarea unei imagini ultra filtrate, în care culoarea tenului ei este „corectată” astfel încât mulatra cu piele chihlimbarie apare albă ca spuma laptelui, mai ceva ca Albă ca Zăpada, reper cultural în materie de ten ferit de razele soarelui. Ea a participat la premiera filmului său, ocazie cu care a îmbrăcat o splendidă rochie fără mâneci de culoare argintie, pusă la dispoziție de casa de modă Versace.

Beyoncé și-a lăsat mască fanii după publicarea unei imagini în care culoarea tenului ei este „corectată” astfel încât să fie albă (Sursa foto: Instagram)

De altfel, însăși Donatella Versace a distribuit imaginea care a șocat întreg mapamondul, stârnind o mulțime de controverse online. Toată pielea lui Beyoncé, și e multă la vedere ( chipul, gâtul, pieptul, brațele) e albă ca spuma laptelui, în timp ce aceasta ori poartă perucă, ori și-a schimbat culoarea părului în blond platinat. Transformarea a fost așa de puternică încât nu puțini au fost cei care au confundat-o cu vedeta de reality-show Kim Kardashian.

Beyoncé, apariție șocantă în imaginile oficiale: și-a schimbat culoarea pielii

​„De ce este Beyoncé atât de albă? Nu am recunoscut-o din prima”, „Cine-i doamna caucaziană?”, „Cine a photoshopat-o pe Beyoncé să pară o femeie albă?” – au fost numai câteva din reacțiile care au explodat pe rețelele de socializare. Sunt șocați de imaginea în care artista lor preferată apare având culoarea pielii extrem de deschisă.

În trecut, Beyoncé nu a avut nicio problemă să își etaleze culoarea naturală a pielii (Sursa foto: Instagram)

„Când cânt, nu sunt altceva decât liberă. Scopul acestui turneu este de a crea un loc în care toată lumea este liberă și nimeni nu este judecat” – așa vorbește Beyoncé despre turneul ei, Renaissance, care  acum a devenit și un film – Renaissance: A Film by Beyoncé. Pelicula a avut premiera pe 25 noiembrie în Beverly Hills. Pe covorul roșu strălucitor, au defilat toate vedetele momentului, dar și celebra artistă. Aceasta a apărut în sala de cinema cu o culoare a părului fără precedent: pentru a completa rochia metalică argintie de la Versace, vedeta a etalat un păr lung drept, blond platinat.

Pe numele său Beyoncé Giselle Knowles-Carter, aceasta este cântăreață și actriță. Beyoncé a ajuns cunoscută în postura de componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. În vârsta 42 de ani,  Beyoncé este căsătorită cu Jay-Z din 2008, cei doi având împreună trei copii – Rumi Carter, Blue Ivy Carter și Sir Carter.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre