Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu iar își face vânzare la rochii de mireasă cu nedivorțatul Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu iar își face vânzare la rochii de mireasă cu nedivorțatul Gabi Bădălău
A uitat tot trecutul și spune că e mai fericită ca niciodată lângă Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu nu se lasă și vrea nuntă cu afaceristul.

S-au tot ascuns de gura lumii, dar nu renunță unul la celălalt. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor să înceapă un nou capitol al vieții, împreună.

Bianca Drăgușanu iar își face vânzare la rochii de mireasă cu nedivorțatul Gabi Bădălău

Se mărită sau nu se mărită Bianca Drăgușanu cu Bădălău? Ea zice că da, ba chiar și-a făcut cele mai frumoase planuri însă un lucru o împiedică deocamdată. El tace. Bădălău nu a terminat încă divorțul de Claudia Pătrășcanu. Chiar și așa, Bianca se vede purtând cele trei rochii de mireasă pe care vrea să le aibă la fericitul eveniment. Vinde pe net rochii de mireasă, așa că modelele le are deja în cap. Apoi, e încă un motiv să le arate fanilor fotografii cu colecția ei și poate unii devin clienți. Iar cu visurile ei de mireasă, mai deschide un subiect pentru presă.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”, a mărturisit diva blondă în emisiunea lui Dan Capatos.

Îl ridică îl slăvi pe Bădălău

În ceea ce îl privește pe iubitul său, Bianca are doar cuvinte de laudă la adresa lui și spune că este unul dintre cei mai buni și iubitori tați pe care i-a văzut în toată viața ei. Drept pentru care Bianca vrea neapărat un copil cu afaceristul.

„Eu îl văd pe Gabi un tată extraodinar, un om echilbrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu rămân rivale în continuare

Nu aceeași părere o are despre fosta soție a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Ce-i drept, nici cântăreața nu se lasă și o înțeapă pe Bianca oricând are ocazia. „Nu mă supără nimeni. Numai proștii au mintea odihnită și mă pot supăra. Dacă le adunăm pe toate, nu fac doi bani. Unele nu pot dormi noaptea că eu sunt bine. Cine sunteți voi ca să vă dați cu părerea și de ce credeți că pe mine m-ar interesa ce spuneți voi?”, a mai spus Bianca la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre