Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu: „Mă doare fix în vârful tocului”. Reacție uluitoare în telenovela cu Bădălău

Bianca Drăgușanu: „Mă doare fix în vârful tocului”. Reacție uluitoare în telenovela cu Bădălău
De parcă nu erau de ajuns alte scandaluri mondene, în jurul Biancăi Drăgușanu se mai iscă unul. Fosta soție a iubitului ei i-a făcut plângere penală.

„Mă doare fix în vârful tocului”, a reacționat Bianca Drăgușanu. Și de aici au pornit vorbe multe.  Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce Bianca Drăgușanu a publicat pe Instagram imagini cu ea goală. Fotografiile erau vechi de câțiva ani. Cântăreața susține că i-a făcut Biancăi plângere la Parchet.

„Femeia aceasta de când are o relație (sau nu știu cum pot să o numesc) cu Gabi încontinuu mă șicanează, mă jignește. Și nu doar pe mine. O face în primul rând public și de pe telefoane private. Mă jignește, îmi jignește familia și copiii. Am primit telefon cu număr ascuns în care turuia și scotea pe gură niște jigniri cum n-am auzit în viața mea. I-am făcut plângere penală la Parchet, să se aștepte dintr-un moment în altul. A jignit-o pe mama mea printr-un audio vocal cu niște jigniri”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu reacționează uluitor

Reacția Biancăi nu a întârziat să apară. „Stau să mă gândesc dacă, pusă în fața unor comentarii aberante, se merită să mă cobor și să vorbesc ca ea. E așa proastă… e greu. (…) Ispita e mare. S-ar putea să îmi placă să ne tăvălim așa, un pic, în noroi, să vedem care este mai mizerabilă”.

În plus, a postat pe Instagram discuții pe care le-a avut cu fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, lovitură sub centură

Războiul divelor continuă. Mama copiilor lui Bădălău o pleznește pe Bianca unde o doare cel mai tare. Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre faptul că blondina nu e dorită de familia fostului ei soț. Motivul? Nu s-ar ridica la nivelul lor. Până la urmă, Bianca însăși recunoaște că are disensiuni cu „soacra” și că fix din cauza acelei femei nu a avut liniște să rămână în apartamentul iubitului ei.

„Să nu uităm de unde a plecat și ce face, dacă aceasta e supărarea ei și că mă jignește, nu e vina mea că Gabi nu o ia de nevastă. Eu cunosc standardele acelei familii, Gabi nu-și dorește o soție ca Bianca…”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre