Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, pusă la punct de „stilista vedetelor”: Se îmbracă kitschos, dar îi stă bine, așa e ea

Bianca Drăgușanu, pusă la punct de „stilista vedetelor”: Se îmbracă kitschos, dar îi stă bine, așa e ea
Bianca Drăgușanu a făcut o mare afacere din felul în care arată. Ea e plătită ca să promoveze produse. Încasează, după cum a declarat într-o emisiune TV, mii de euro săptămânal pentru asta. Cu un corp perfect tunat și lucrat la sală, e  o plăcere pentru ea să se arate fanilor în costum de baie.  Cât de corect se îmbracă Bianca, din punct de vedere stilistic, e o altă discuție.

Cineva are curaj să o pună la punct pe Bianca Drăgușanu. Și o afirmă direct: se îmbracă kitschos. Curajoasa e stilista Iulia Albu. care a făcut declarații incendiare în timpul celei mai recente apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Iulia Albu  e cunoscută pentru intransigența ei când vine vorba de modă și stil. Totuși, Iulia Albu, o laudă pe Bianca Drăgușanu. Și spune că aceasta își asumă piesele kitsch pe care le poartă.

Criticul de modă a explicat că blonda și-a găsit o zonă vestimentară ce i se potrivește perfect. În plus, își alege corect accesoriile.

„Mie nu îmi plac aceste costume cu brand-ul la vedere, dar există persoane care le pot purta. Este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma. Ei îi vine bine, este imaginea pe care și-a creat-o. Ea este într-o zonă a ei și atât. I-ar sta bine în orice. (…) În general ea poartă doar ochelari de brand, ceea ce este un lucru bun”, a mai spus Iulia Albu în timpul emisiunii.

De la kitsch la „artificiu stilistic”

Iulia Albu a  luat la purecat costumele de baie ale vedetelor. Cu unul a avut niște probleme în mod expres. Este vorba despre cel purtat de Inna. „Ea știe foarte bine ce îi place, îmi place că poartă branduri românești. Părerea mea este că poți să înoți într-o piscină și topless, nu este o problemă. (…) Nu stă nimeni nici să înoate, nici să se bronzeze în așa ceva. Dacă vrei să faci o fotografie pe Instagram, poți să îți faci un artificiu stilistic”, a spus Iulia Albu despre INNA.

Sursa foto: Instagram

Elon Musk își vinde „locul special”. Costă 37 milioane de dolari. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre