Simona Ionescu / Redactor Șef

Breaking. Piedone, declarații despre retragerea din cursa pentru Primărie. Candidatul a tranșat tot acum

Breaking. Piedone, declarații despre retragerea din cursa pentru Primărie. Candidatul a tranșat tot acum
Zi de foc pentru bucureșteni, și la propriu, și la figurat! Pe lângă temperaturile foarte ridicate care îi supără pe cetățeni, candidatul preferat de foarte mulți ar putea să-și anunțe retragerea - după cum susțin unele instituții de presă.

Cristian Popescu Piedone a devenit, încă de la anunțul candidaturii sale, preferatul bucureștenilor la Primăria Capitalei. Fostul edil al Sectorului 4 a împresionat cetățenii după ce a transformat Sectorul 4, pe care l-a condus până la tragedia Colectiv, dar și după ce a preluat funcția de primar a Sectorului 5.

Cetățenii, mulțumiți de realizările ultrarapide ale lui Piedone

Potrivit unui reportaj realizat de pressone.ro, cetățenii au foarte multe cuvinte de laudă la adresa sa:

„Pe stradă, pe lângă parc, se toarnă asfalt zi și noapte. Se refac din nou bordurile. Eu când m-am mutat aici nu era așa. Era dezastru. Dar uitați-vă acum, e o minune.” M. are 70 de ani, se prezintă drept un veteran al sectorului 5 din București, dar și un „apolitic” convins. După ce a trăit și văzut atâtea fețe ale orașului și sectorului unde locuiește, omul simte că și-a găsit, în sfârșit, edilul care să-l mulțumească: Cristian Popescu Piedone.

„Am o părere foarte bună despre domnul primar Piedone. Îmi place cum se autogospodărește”, își motivează M. opțiunea. E clar cum va vota și pentru Primăria Generală: arată cu evlavie spre niște bănci de vizavi, montate în ultimul an. „E excelent”, exclamă bărbatul. – citate din reportajul celor de la sursa menționată.

Nu e niciun secret, de altfel, că Piedone a fost un primar energic, mereu prin piețe, prin localuri și printre angajații primăriilor. Imaginile care au început să apară încă de acum un deceniu, cu el făcând prezența și analiza lucrărilor angajaților din Primărie, au făcut deliciul publicului care aplauda implicarea activă a sa.

În același timp, această abordare a lui Piedone a dat roade: sectoarele pe care le-a condus s-au schimbat la față radical, lăsând mult în urmă Sectorul 1, de exemplu, Capitala Capitalei care a devenit, în mandatul lui Clotilde Armand, un rai al șobolanilor.

Alegeri 2024 – o nouă retragere?

Alegeri locale 2024”, un show fără predecent. Candidații de anul acesta au avut o evoluție „de circ”, dacă ne luăm după opinia generală a cetățenilor. Prima retragere din cursă a fost a candidatului PSD, medicul Cătălin Cîrstoiu, care a fost supus unei umilințe publice după ce au apărut mesaje dintre el și un pacient. Medicul, manager al spitalului Universitar, îl chema pe bolnav la o clinică privată în loc să-l cheme la cabinetul său din spitalul public, unde serviciile medicale i-ar fi fost decontate de CNAS.

Din cursa pentru primării s-a retras și Andrei Tinu, care lupta pentru funcția de primar al Sectorului 2, din partea Partidului Republican-Alianța AUR.

În cadrul acestei lupte nemiloase pentru putere, nu neapărat pentru fotoliul de la Capitală, au picat și alți „doritori de funcții”. Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost audiat la DIICOT pentru depunerea de semnături false în scopul candidaturii la Europarlamentare, iar George Simion e și el în vizorul autorităților pentru această faptă- spun surse pentru presa națională.

Astăzi, postul Realitatea TV anunță că circulă un zvon despre retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursă. Acesta, spune sursa, va susține o declarație de presă.

Declarația lui Piedone: NU MĂ RETRAG!

„Voi dormi în stradă pentru dumneavoastră! Nu servesc partidul, servesc patria!”, a spus Piedone în cadrul acestei conferințe.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre