Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan versus George Burcea. S-a fixat data procesului de divorț care se anunță cu scântei

Andreea Bălan versus George Burcea. S-a fixat data procesului de divorț care se anunță cu scântei
În timp ce alții aleg varianta simplă a unui divorț la notar, Andreea Bălan și George Burcea se duc în instanță pentru a trage linie după cei cinici ani de relație. Prima înfățișare va fi pe 1 octombrie  și ambii par pregătiți să își reproșeze în public infidelitățile.

Despre plecările lungi de acasă ale actorului George Burcea de anul trecut, a aflat toată lumea, din poveștile Andreei Bălan, dar și a unor „prieteni” apropiați ai cuplului. Presa a scris mult.  Inclusiv că actorul George Burcea o agresa verbal pe cântăreață, că se purta urât acasă, chiar de față cu copiii sau bona, ca lipsea cu nopțile, fără ca nimeni să știe unde și cu cine e.

Capac a pus incidentul în care a fost surprins drogat la volan de către polițiști. Așa au ieșit la iveală și preferințele ilegale ale actorului, iar după ce a plecat de acasă, paparazzi l-au fotografiat în compania unei „prietene”.

Dar nici Andreea Bălan nu a stat mult pe tușă.  Vara aceasta a decis să își afișeze noua cucerire, Tiberiu Argint, un director de la Bang & Olufsen România, fratele realizatoarei Sorina Argint Ionescu de la TVR. Au ieșit la un party în Vama Veche, apoi cu yacht-ul, în week-end-urile în care fetițele cuplului Burcea – Bălan au stat cu tatăl.

Divorțul se anunță cu scântei.

Andreea Bălan infidelă?

Acum se pare că actorul George Burcea se pregătește să demonstreze în instanță că, de fapt, el a fost chinuit în relație și înșelat de cântăreață. Că Andreea Bălan „ar fi jucat la dublu” în timpul fericitei relații, cine știe de când, ori cu Argint, ori cu alt bărbat care a rămas încă necunoscut. Nu se știe.


Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite

Artă pe trup. Așa tatuaje ca la fata asta superbă nu ați mai văzut!


Cert este că în timp ce Andreea Bălan a declarat că nu e dispusă ca fetițele ei, Ella și Clara, să ajungă să cunoască pe vreuna din iubitele tatălui lor, ea le-a făcut deja cunoștință cu noul ei iubit, atunci când acesta a participat la ziua ei de naștere, pe care și-a celebrat-o acasă.

Artista neagă acuzațiile fostului soț și amenință că dacă va fi terfelită în continuare, își va da drumul la gură și va povesti despre căsnicia sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre