Simona Ionescu / Redactor Șef

Cadavrul nepotului lui Elvis a fost ținut luni de zile în casă, de mama sa. Nu a putut să renunțe la el

Cadavrul nepotului lui Elvis a fost ținut luni de zile în casă, de mama sa. Nu a putut să renunțe la el
La aproape doi ani de la moartea sa, s-au aflat detalii despre cum a reacționat în fața unei alte morți, petrecute în familie. Detaliile sunt cu adevărat cutremurătoare. Unica fiică a Regelui Rock 'n' Roll-ului a fost capabilă de fapte care dau fiori oricărui om normal.

O adevărată poveste de groază cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a aflat abia acum, iar descrierea faptelor sale îngrozește de-a dreptul. La aproape doi ani de când ea însăși a murit, povestea a devenit publică. Lisa Marie Presley a păstrat corpul fiului ei, Benjamin Keough, în casă, timp de două luni după moartea acestuia. Unica fiică a lui Elvis Presley a fost atât de devastată de pierderea fiului ei, Benjamin, încât l-a ținut în casa ei timp de două luni, invitând chiar și un tatuator să îl vadă, pentru a-i face ei un tatuaj identic cu cel al lui Benjamin.

Lisa Marie a fost unicul copil al lui Elvis Presley. Mama sa a fost priscilla (Instagram)

Aceasta este doar una dintre dezvăluirile șocante din memoriile sale, reunite într-o carte, „From Here to the Great Unknown”. Volumul a fost finalizat de fiica sa, actrița Riley Keough, după moartea Lisei Marie, survenită în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani.

Poveste de groază cu fiica și nepotul lui Elvis Presley

În carte, Lisa Marie Presley povestește cât de greu i-a fost să își piardă fiul, cum ar fi vrut ca și ea să moară, dar și cum a fost nevoită să lupte să rămână în viață pentru celelate fiice ale sale, Riley și gemenele Harper și Finley Lockwood, care acum au 16 ani. Totuși, nu a putut să se despartă imediat de trupul lui Benjamin – parțial pentru că nu știa dacă să-l înmormânteze în Hawaii sau la Graceland, moșia din Memphis unde a murit și este îngropat și Elvis.

Nepotul lui Elvis s-a sinucis în timp ce era beat și drogat cu cocaină

Benjamin Keough și-a pus capăt zilelor la vârsta de 27 de ani. În data de 12 iulie 2020, nepotul lui Elvis Presley s-a împușcat în piept, în casa familiei din Calabasas. Autopsia a arătat că tânărul era intoxicat cu cocaină și cu alcool. Sora lui, Riley, scrie pe larg în con tinuarea cărții începute de mama lor, despre lupta fratelui ei cu problemele de sănătate mintală și cum acesta avea deseori perioade de beție, menționând că nu crede că acesta și-a dorit cu adevărat să moară. Ea și mama sa i-au verificat telefonul după moarte, în căutarea unor răspunsuri.

În afara fiului sinucigaș, Lisa Marie Presley a mai avut trei fiice. Gemenele sunt încă minore (Instagram)

„Am găsit un mesaj trimis mamei mele cu câteva săptămâni înainte de moartea lui, în care scria: Cred că ceva nu este în regulă cu mine din punct de vedere mental sau ceva de genul ăsta. Cred că am o problemă de sănătate mintală. Este sfâșietor pentru mine că și-a dat seama că are nevoie de ajutor cu doar două săptămâni înainte de a-și pune capăt vieții”, a punctat aceasta în cartea mamei sale, pe care a finalizat-o cu propriile versiuni.

Lisa Marie Presley și-a ținut fiul mort în casă, într-o cameră răcită special

„Casa mea are o cameră separată, un fel de „casitas”, și l-am ținut pe Ben Ben acolo timp de două luni. Nu există nicio lege în statul California care să te oblige să îngropi pe cineva imediat. Am găsit un proprietar de pompe funebre foarte empatic… Ea mi-a spus: Îl vom aduce pe Ben Ben la tine”, a scris Lisa Marie în cartea sa de memorii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Camera era menținută la o temperatură foarte scăzută, optimă pentru a păstra trupul tânărului. Ea mai spune că s-a obișnuit să își știe fiul mort în casă. „M-am obișnuit atât de mult cu el, având grijă de el și păstrându-l acolo”, a mai povestit fiica lui Elvis Presley.

Tatuatorul, speriat de moarte

În aceeași perioadă, Riley și Lisa Marie au decis să-l onoreze pe Benjamin făcându-și tatuaje care să corespundă cu ale lui. Acesta avea numele surorii sale inscripționat pe claviculă și numele mamei tatuat pe mână. Riley și-a tatuat numele fratelui pe claviculă, iar un artist tatuator a fost chemat la casă pentru ca Lisa Marie să își tatueze și ea numele fiului pe mână.

Când artistul a întrebat dacă au poze cu tatuajele lui Benjamin pentru a putea să copieze fontul și poziția, Lisa Marie a răspuns: „Nu, dar pot să ți-l arăt”. Riley descrie în carte cum au decurs lucrurile. „Lisa Marie Presley tocmai îl rugase pe bietul om să se uite la corpul fiului ei mort, care se afla chiar lângă noi în casitas. Am avut o viață extrem de absurdă, dar acest moment este în top cinci”, a dezvăluit nepoata lui Elvis Presley, conform Page Six.

De „dincolo”, mortul a comunicat cu familia și a cerut să fie înmormântat

La rândul ei, Lisa Marie conștientiza că este ceva neobișnuit să țină cadavrul fiului ei în casă. „Cred că asta ar fi speriat de moarte pe oricine altcineva, să-și țină fiul acolo așa. Dar nu pe mine”, scrie ea în cartea biografică.

Lisa Marie mai dezvăluie în carte că și-a pierdut „scânteia” după ce fiul ei și-a luat viața în iulie 2020. La scurt timp după ziua tatuajelor, Riley își amintește cum toată lumea „a simțit” că Benjamin își dorea să fie înmormântat. „Chiar și mama mea a spus că îl simțea vorbindu-i, spunându-i: Asta este o nebunie, mamă, ce faci? Ce naiba!’”, a punctat tânăra.

Familia a organizat o ceremonie funerară pentru Benjamin în Malibu, iar ulterior, acesta a fost înmormântat la Graceland, lângă celebrul său bunic, Elvis Presley, acolo unde, mai târziu, și Lisa Marie avea să fie înmormântată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri