Simona Ionescu / Redactor Șef

Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley a murit! Avea doar 54 de ani – Cauza morții a șocat întreaga lume: „Avea inima frântă”

Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley a murit! Avea doar 54 de ani – Cauza morții a șocat întreaga lume: „Avea inima frântă”
Lisa Marie Presley a murit în urmă cu câteva ore. Mama ei, Priscilla Presley, a anunțat pe rețelele sociale că fiica ei a suferit un infarct și că a fost dusă de urgență la spital. Din păcate, chiar dacă doctorii au reușit să-i redea pulsul, fiica celebrului rege al rock and roll-ului a murit la scurt timp.

LOS ANGELES – Lisa Marie Presley, singurul copil al regelui rock Elvis Presley, a murit joi, a anunțat mama sa. Lisa Marie avea 54 de ani.

„Cu inima strânsă trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a declarat Priscilla Presley într-o declarație pentru The Associated Press. „A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a mai spus Priscilla Presley.

Familia este șocată și devastată, dar a mulțumit susținătorilor pentru dragoste și rugăciuni.

Cu câteva ore înainte de tragicul anunț, fosta soție a lui Elvis Presley a spus că fiica ei a fost dusă de urgență la spital.

Ultima apariție a Lisei Marie, în urmă cu doar două zile, la Globurile de Aur:

La 911 s-a spus că nu respiră

Polițiștii și pompierii din comitatul Los Angeles s-au deplasat joi dimineața târziu la o casă din Calabasas, după ce au primit un apel în legătură cu o femeie care nu respira, au declarat oficialii.

Echipele de intervenție au reușit să-i găsească pulsul, iar femeia a fost transportată cu ambulanța, au precizat oficialii.

Mama și fiica au adus un ultim omagiu lui Elvis, chiar înainte ca Lisa Marie să moară

Moștenirea tatălui ei a captat din nou atenția publicului, anul trecut, prin lansarea filmului „Elvis”, care a relatat ascensiunea meteorică a regelului spre faimă, dar și luptele cu managerul său, colonelul Tom Parker.

Austin Butler, care a interpretat personajul principal, a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un film la Globurile de Aur de marți. Lisa Marie și Priscilla Presley au fost amândouă la Beverly Hilton pentru a-l vedea pe Butler câștigând acest premiu.

Lisa Marie a gravitat în jurul tatălui său

Lisa Marie și-a pus și ea amprenta în zona artistică. Și-a lansat propriile albume rock în anii 2000 și a recunoscut că a fost influențată întotdeauna de legendarul ei tată.

„(Tata) A fost toată viața mea”, a declarat pentru AP în 2012, vorbind despre influența tatălui ei. „Rămân consecventă cu privire la faptul că am fost întotdeauna o admiratoare a muzicii sale. El m-a influențat întotdeauna”.

Lisa Marie a și format legături muzicale directe cu tatăl ei, alăturându-și vocea la înregistrări ale lui Elvis precum „In the Ghetto” și „Don’t Cry Daddy”, o baladă tristă care a dedicat-o Elvis mamei lui, Gladys Presley, aceasta murind timpuriu.

A avut o premoniție despre moartea lui Elvis

Elvis Presley a murit în august 1977. Lisa Marie era o fetiță de 9 ani care stătea la Graceland, casa lui Elvis din Memphis, Tennessee, și a spus că atunci când acesta a sărutat-o de noapte bună „a avut o presimțire”.

Când l-a văzut următoarea dată, a doua zi, „acesta era cu fața în jos, în baie”.

„Tot ce știu este că am avut [un sentiment] și s-a întâmplat”, a declarat ea pentru Rolling Stone în 2003. „Am fost obsedată de moarte de la o vârstă foarte fragedă”, a mai mărturisit Lisa Marie Presley.

Căsnicia cu Michael Jackson, cea mai controversată

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori, cea mai cunoscută fiind cu Michael Jackson, dar și cu Nicholas Cage, Danny Keough și Michael Lockwood.

În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 ei au divorțat și Lisa Marie s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta.

În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani.

În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene.

În 2010, familia lor s-a mutat în ‘Coe’s Hall’, Rotherfield, East Sussex, Anglia

Fiul ei i-a frânt inima. Benjamin Keough s-a sinucis în 2020

Presley și-a mărturisit publicului durerea legată de pierderea fiului ei, scriind într-un eseu în luna august că „a trăit într-o realitate îngrozitoare” și că a fost chinuită de sentimente necruțătoare de la moartea fiului, în urmă cu doi ani”.

„M-am confruntat cu moartea, durerea și pierderea încă de la vârsta de 9 ani. Am avut parte de moarte mai mult decât oricine din viața mea. Și, cumva, am ajuns până aici”, a scris ea în eseul publicat de revista People. Lisa Marie Presley a mai mărturisit că pierderea lui Benjamin i-a frânt inima și că singurul motiv care îi dă putere să mai trăiască sunt ceilalți copii ai săi, de care trebuie să aibă grijă.

Apropiații au declarat, de altfel, presei de peste Ocean, că Lisa Marie nu și-a revenit niciodată după acest tragic eveniment, iar moartea ei a fost provocată de „inima ei frântă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre