Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de mare a crescut prințul George și cu cine seamănă. Cine credeți că îl fotografiază?

Cât de mare a crescut prințul George și cu cine seamănă. Cine credeți că îl fotografiază?
Prinţul William şi soţia lui, Kate, au dezvăluit o nouă fotografie cu primul lor născut, prinţul George. Acesta împlinește vineri 8 ani.

Să vedeți cât de mare a crescut prințul George. Are același zâmbet adorabil, care anticipează un viitor aparat dentar. Prinţul George Alexander Louis se prezintă în cea mai nouă fotografie oficială. Fiul ducilor de Cambridge împlinește vineri vârsta de 8 ani.

Fotografia a fost realizată de mama lui şi îl arată pe George aşezat pe capota unei maşini. Kensington Palace a transmis că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni, în Norfolk, estul Angliei. Acolo familia ducilor de Cambridge îşi are reşedinţa din afara Londrei.

Cât de mare a crescut prințul George și cu cine seamănă

Alăturat, Kate a mai postat un colaj fotografic, cu fiul și soțul ei. „Pentru prima dată, simt că George seamănă atât de mult cu William, mai ales cu zâmbetul său”, a scris aceasta.

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. Dacă îi va veni rândul la tron, acesta ar putea fi al 43-lea monarh de când William the Conqueror a obţinut coroana Angliei, în 1066.

George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc la numai o zi mai târziu. Atunci părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale.

George e inițiat în „sportul regilor”

Anul trecut în vară s-a aflat că prințul George învață să se dedice uneia dintre îndeletnicirile tradiționale ale familiei: pescuitul cu muște sau viermișori. Acest sport implică prinderea unui pește cu undița ce are în cârlig o insectă sau un viermișor.

„William și Kate sunt dornici ca George să poată începe să pescuiască pe River Dee, în apropiere de Balmoral, unde se prinde din abundență păstrăv, dar și somon, ocazional. George va fi inițiat și va face primele încercări”, a declarat pentru The Sun o sursă apropiată familiei princiare, anul trecut.

Acest sport a traversat generațiile și va merge înainte ca o tradiție a Casei Regale datorită Reginei Elisabeta, care a fost pasionată în tinerețe de pescuit. Chiar și Lady Diana a mers la Balmoral și a participat la partidele de pescuit.

Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el. Cei doi duci au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.

Sursa foto: Instagram

Luis Lazarus face pasul cel mare. Justițiarul se face bărbat de casă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre