Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu s-a reprofilat: face bani dintr-o afacere pentru șoferi. „Le miroase mașina a succes”

Cătălin Botezatu s-a reprofilat: face bani dintr-o afacere pentru șoferi. „Le miroase mașina a succes”
Cătălin Botezatu activează în domeniul modei de zeci de ani, fiind unul dintre cei mai cunoscuți designeri români. Recent însă, Botezatu s-a reprofilat și face bani dintr-o afacere pentru șoferi. Întreaga poveste a stârnit comentarii amuzante.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România, cu o carieră de zeci de ani în spate. Recent acesta s-a reprofilat și face bani dintr-o afacere pentru șoferi. De altfel, de-a lungul timpului designerul și-a investit banii în diverse afaceri din domenii variate precum Horeca sau imobiliare. 

Cătălin Botezatu are propriul său atelier de modă în centrul Capitalei. Pe lângă activitatea de bază, aceea de designer vestimentar, Botezatu a identificat, recent, o nouă oportunitate, pe care a și pus-o în aplicare. Așa cum era de așteptat, ideea a fost una de succes, care a stârnit inclusiv reacții amuzante. 

Cătălin Botezatu s-a transformat în odorizant de mașină 

În ultimele postări de pe contul său creat pe rețeaua de socializare Instagram, Cătălin Botezatu a împărtășit pe categoria „Stories”, ultima găselniță în materie de odorizante de mașină. Se pare că brăduții parfumați clasici sunt deja istorie, noua fiță fiind însăși Cătălin Botezatu în miniatură. 

Odorizantele de mașină cu Cătălin Botezatu au stârnit reacții amuzante
Sursa: Captura Instagram

Îmbrăcat la patru ace, cu freza făcută și mirosind a parfum fin, mini Botezatu zâmbește șarmant, acoperit de ambalaj transparent, în mâna unei domnișoare care l-a pozat imediat ce l-a achiziționat dintr-un lanț de hypermarket-uri. 

„Miroase mașina a succes” 

Designerul a fost mândru de realizarea sa, căci a distribuit o parte dintre postările celor ce au cumpărat noul odorizant „Black Crystal”. Și pe bună dreptate, căci ideea pare a fi un real succes care probabil i-a adus ceva bani în conturi lui Botezatu. 

În plus, „mini Botezatu” are potențial de a deveni și viral pe internet, căci reacțiile au fost pe măsură. „A primit golful valoare”, „Miroase mașina a succes”, au fost doar două dintre comentariile amuzate ale șoferilor care au admirat sau au achiziționat odorizantul designerului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre