Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce îi leagă azi pe Silviu Prigoană și generalul Anghel Iordănescu. Se va lăsa cu șampanie

Ce îi leagă azi pe Silviu Prigoană și generalul Anghel Iordănescu. Se va lăsa cu șampanie
Afaceristul Silviu Prigoană și generalul Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei de fotbal, sunt în culmea fericirii. Ce se întâmplă cu cei doi.

Le sclipesc ochii de fericire și sunt mai veseli ca niciodată. Silviu Prigoană și Anghel Iordănescu intră într-o nouă etapă a vieții.

Ce îi leagă azi pe Silviu Prigoană și generalul Anghel Iordănescu. Se va lăsa cu șampanie

Are sufletul împăcat și, deși știa că va veni acest moment, parcă nu-i vine să creadă că-l trăiește chiar el. Silviu Prigoană a făcut anunțul cel mare în direct, în emisiunea lui Teo, unde a fost invitat. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a spus, în stilu-i caracteristic, că este mândru că va deveni bunic de nepoțel sau nepoțică.

„Statutul ăsta mă derajează grav”

„Sunt extra fericit, sunt în extaz de fericit. Copiii mei sunt foarte sănătoși. Iar fericire mai mare nu există decâtî să îți vezi copiii sănătoși și cu chef de învățat. (…) Honorius este foarte bine, am înțeles că soția este gravidă. Voi fi bunic și statul ăsta mă deranjează grav. Îți dai seama cum sună?

Cum să nu fii tătăiță, când devii bunic? Îmi spune lumea pe stradă „nenea”, înainte îmi spunea „domnul ”, a declarat Silviu Prigoană pentru Teo. Corina și Honorius, fiul lui Prigoană, și-au unit destinele  în octombrie 2016, iar nașii de cununie au fost Elena Udrea și Adrian Alexandrov.

Anunțul special al fiului lui Anghel Iordănescu

Tot astăzi a anunțat că va deveni tată și fiul generalului Anghel Iordănescu, Andrei. Soția sa, Oana, va aduce pe lume primul lor copil în toamna acestui an. Andrei a făcut totul public pe Instagram, unde a postat o fotografie cu el și soția. Fiul lui Iordănescu nu a spus dacă minunea va fi fetiță sau băiat. Oana a fost cerută în căsătorie la cumpăna dintre ani și cei doi și-au unit destinele anul acesta, într-un eveniment restrâns din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre