Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune Iulia Vântur despre accidentul ei de bicicletă și despre Salman Khan

Ce spune Iulia Vântur despre accidentul ei de bicicletă și despre Salman Khan
A căzut Iulia Vântur de pe bicicletă în curtea lui Salman Khan și fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare au dat alarma. Internetul a luat foc: sânge pe piciorul vedetei noastre din India.

Iulia Vântur a postat pe InstaStory o fotografia cu rana la picior, fără a oferi vreo explicație cu privire la accident. Doar un mesaj eliptic, care însoțea fotografia. „Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, au fost singurele cuvinte scrise de fosta vedetă Pro Tv.

După cum se știe, tăcerea e mai grea decât orice. De aceea au început să curgă supozițiile cu privire la ce a pățit iubita regelui Bollywood-ului, Salman Khan, fiindcă rana și juliturile de la picior păreau zdravene.

Se știe despre pasiunea Iuliei de a merge cu bicicleta, fiindcă a postat destul de des fotografii cu ea pedalând. Rana părea prea însă prea serioasă ca să nu suscite interesul fanilor de a afla date despre starea vedetei. Din păcate n-au primit niciun răspuns.

Amănunte despre această căzătură cu bicicleta ne-a oferit-o chiar Iulia Vântur, după ce Cătălin Măruță a sunat-o miercuri după-amiază, chiar din emisiunea sa de la Pro Tv. Râzînd, ea a spus că nu a fost un accident prea grav, că e bine și că nu e motiv de îngrijorare.

Măruță a întrebat-o, evident, și ce face iubitul, Salman. Blonda i-a răspuns doar că „lucrează”.

„Lucrează, adică filmează?”, a insistat Măruță. ”Nu, doar lucrează”, s-a ținut tare Iulia și a încheiat subiectul. A mai spus doar că vrea să vină curând în România, că n-a mai fost din februarie și îi e dor, dar nu a mai zis nimic dacă va veni însoțită de Salman Khan.

Nimic despre vreo altă căsătorie a iubitului ei cu o altă femeie, așa cum se zvonise, nimic schimbat în relația ei cu privire la o eventuală căsătorie cu celebrul actor indian. Rămânem deci la vechea declarație a Iuliei Vântur, dată la Antena Star cu mai mult timp în urmă:

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur la Antena Stars.

Un lucru emoționant pe care nu-l știați despre actorul Liam Neeson și despre fiul său

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre