Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine îl așteaptă acasă pe Dorel din Las Fierbinți

Cine îl așteaptă acasă pe Dorel din Las Fierbinți
Dorel, fratele cârciumarului Bobiță, din serialul Las Fierbinți, este un personaj simpatic și inimitabil. Naiv până la prostie, intră mereu în încurcături, ca celebrii Stan și Bran altădată. Cine este Mihai Rait și cine îl așteaptă acasă?

De zece ani, serialul Las Fierbinți este urmărit de milioane de români. Personajele parcă sunt desprinse dintre noi, din viața reală. Mihai Bobonete este cârciumarul Bobiță, iar Mihai Rait este fratele lui, Dorel, un tăntălău. De aceea, am fost uimiți să îl vedem pe scena concursului Vocea României, în 2015, unde a cântat surprinzător.

Cine îl așteaptă acasă pe Dorel din Las Fierbinți

Dorel din La Fierbinți are șosete albe și când poartă sandale, are pantaloni cu talia înaltă și este foarte naiv. Departe de cum este Mihai Rait, actorul care interpretează acest rol. Poate nu știu toți că el a fost coleg de bancă din clasa a IV-a cu Mihai Bobonete, fratele său din serialul Las Firbinți. Practic, sunt ca frații și în viața reală.

Au apărut împreună la televizor, întâi în serialul „Vine poliția” și apoi, în 2012, în producţia care l-a consacrat, „Las Fierbinți”.

Invitat în emisiunea ”Vorbește Lumea”, Mihai Rait Dragomir (41 de ani) a vorbit și despre viața lui personală. Ce îl așteaptă acasă la sfârșitul zilei. Soția lui, Ana Maria Dragomir (27 de ani) este cu 14 ani mai tânără și este foarte frumoasă.

„La noi nu se simte (n.r.diferența de vârstă). Eu nu o simt, Ana nu o simte”, a spus Mihai Rait. Întrebat de Cove ce l-a atras la Ana, actorul a răspuns: „M-a atras blândețea. Este o persoană foarte candidă. Bunătatea, sufletul mare pe care îl are,  este foarte înțelegătoare. Am realizat, în ăștia patru ani de când suntem împreună, că sunt un om dificil. Îți trebuie răbdare. Mă înțelege”.

Perechea s-a logodit după doar trei luni de relație. „La trei luni de zile am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final”, a mai declarat actorul.

Mihai Rait Dragomir (41 de ani) și soția lui, Ana Maria Dragomir (27 de ani)
Mihai Rait: ”Mi-am dorit un copil care să nu stea. Și mi-a dat Dumnezeu unul care nu se mai potolește”

Mihai Rait: ”Mi-am dorit un copil care să nu stea”

Mihai Rait a vorbit și despre fiul lor Alexandru Mihai.  „Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți. În 2019 am avut luna de miere. Atunci ne-am permis să mergem. Am fost în Grecia. Am stat vreo 10 zile. Extraordinar a fost”, a mai spus Mihai Rait.

Ce fel de tată este Mihai Rait? „Ca tată îmi place să cred că sunt foarte atent și implicat. Încerc să compensez lipsa de timp. În fiecare seară sunt acasă. Mi-am dorit un copil care să nu stea. Și mi-a dat Dumnezeu unul care nu se mai potolește. Dar la finalul zilei mă uit la el și mă bucur când văd cât de frumos doarme”, a mărturisit actorul.


Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

Ați aflat? Giani și Dorel din „Las Fierbinți” s-au apucat de afaceri. Se fac youtuberi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre