Simona Ionescu / Redactor Șef

Ciudatele diete ale vedetelor lumii. Elvis a optat pentru „Frumoasa din pădurea adormită”

Ciudatele diete ale vedetelor lumii. Elvis a optat pentru „Frumoasa din pădurea adormită”
De la îndrăznețe la bizare, dietele la care apelau vedetele lumii au fost contestate de mulți specialiști. Elvis preferat dieta „Frumoasa din pădurea adormită”

Chiar pentru unele persoane aceste diete pot părea fascinante, specialiștii spun că nu trebuie urmată. Lui Elvis însă nu i-a păsat. Și nici altor mari vedete care au uimit lumea cu talentul lor.

Elvis a ales să fie băgat în comă indusă artificial pentru a slăbi

O mulțime de date științifice spun că un somn suficient este favorabil unei greutăți sănătoase. Dar Regele Rock’n Roll a dus acest concept mult prea departe. Dieta „Frumoasa din pădurea adormită” a lui Elvis Presley avea o premisă simplă: nu poți mânca dacă dormi. Superstarul a luat multe sedative puternice și chiar a mers atât de departe încât a angajat un autoproclamat „doctor” din Las Vegas pentru a-l băga într-o comă indusă artificial.

Elvis a cerut să fie indus în comă artificială petru a slăbi

Să fi suferit Elvis de narcorexie?

Profesioniștii numesc acest lucru „narcorexie”: inducerea chimică a stării de inconștiență cu medicamente puternice pentru a pierde în greutate. Medicii au o părere proastă despre această „dietă”, nu doar din cauza efectelor secundare periculoase, ci și pentru că pur și simplu nu funcționează! Când dormim, metabolismul nostru încetinește. Dar dacă veți dormi cât e normal și veți face și exerciții fizice, aveți toate șansele să slăbiți. Din păcate pentru Elvis, în ultima perioadă a vieții a pierdut definitiv lupta cu kilogramele.

Ciudata dietă a lui Elizabeth Taylor

Combinațiile ciudate folosite de Elizabeth Taylor ca să slăbească

„O viață cu o dietă totală pentru tot restul vieții ar fi total deprimantă”, a declarat Elizabeth Taylor unui scriitor de la The New York Times în 1986. Actrița avea 53 de ani la acea vreme și a solicitat interviul pentru a-și promova noua carte de memorii intitulată „Elizabeth Takes Off”. Taylor oferit o perspectivă ciudată asupra unei diete zilnic dar și a exclus sportul.

Printre cele mai gustoase feluri de mâncare recomandate de Liz Taylor se numără pui la grătar cu lămâie și coji de cartofi. Printre cele de-a dreptul ciudate, friptură la grătar sau un hamburger servit pe o singură felie de pâine prăjită integrală unsă cu o jumătate de lingură de unt de arahide și o jumătate de ceașcă de pepene galben și portocală amestecate cu brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime și smântână. Fiecare mic dejun este același: pâine prăjită uscată cu o singură porție de fructe pe lângă.

Sursă foto: crfashionbook.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre