Simona Ionescu / Redactor Șef

Clanul Kardashian nu a încăput anul acesta pe lista Forbes. Cine se regăsește în clasamentul celor mai puternice femei

Clanul Kardashian nu a încăput anul acesta pe lista Forbes. Cine se regăsește în clasamentul celor mai puternice femei
Clanul Kardashiencelor a fost înfrânt pe lista celor mai puternice femei din lume, în clasamentul anual făcut de Forbes.

Înfrângerea vine în ciuda faimei lui Kim Kardashian și a afacerii de mare succes a surorii ei, Kylie Jenner. Ea a vândut 51% din Kylie Cosmetics companiei Coty, într-un acord în valoare de 1,2 miliarde de dolari, în ianuarie. 

Nici un membru al familei Kardashian nu se află în topul anual Forbes

În timp ce alte celebrități precum Rihanna, Beyonce și Taylor Swift au ajuns pe lista anuală făcută de Forbes, niciun membru al familiei Kardashian nu se regăsește pe celebra listă. Acest lucru se întâmplă în ciuda imperiului în creștere al lui Kim Kardashian, ca să nu mai vorbim de compania de cosmetice a surorii mai mici Kylie Jenner.

În topul clasamentului celebrităților de pe lista Forbes se află Oprah Winfrey, care ocupă poziția 20, în timp ce Rihanna ocupă locul 69, Beyonce locul 73 și regizorul Ava DuVernay locul 79. În urma lor a fost Taylor Swift pe locul 82, apoi Reese Witherspoon ocupând poziția 92.

În general, lista a fost dominată de politicieni, femei de afaceri și funcționari din industrie, iar pentru al zecelea an consecutiv cancelarul german Angela Merkel a fost în frunte. Printre alții pe listă se numără primul ministru din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, în vârstă de 32 de ani și premierul norvegian Erna Solberg, în vârstă de 52 de ani.

Ce cadouri va cumpăra Kim Kardashian pentru copii

Se pare că, Kim Kardashian are de gând să spulbere o parte imensă din averea sa de milioane de dolari pentru cei patru copii și soțul ei, Kanye West, de acest Crăciun. În ciuda consecințelor dure ale pandemiei de coronavirus, cu multe persoane care își pierd locul de muncă și veniturile, Kim și Kanye vor continua să-și etaleze banii și intenționează să cumpere produse de top pentru copiii lor.

North, Saint, Chicago și Psalm se pot aștepta să se trezească în dimineața de Crăciun cu bijuterii extravagante, mașini electrice și alte minunății, deoarece părinții lor sunt pregătiți să îi surprindă.

Cum a ratat Bianca Drăgușanu „trenul aurului”. A fost înlocuită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre