Simona Ionescu / Redactor Șef

Coșmarul trăit de Olivia Newton John în urmă cu 12 ani. Ce s-a întâmplat cu celebra geacă pe care a purtat-o când a jucat alături de John Travolta

Coșmarul trăit de Olivia Newton John în urmă cu 12 ani. Ce s-a întâmplat cu celebra geacă pe care a purtat-o când a jucat alături de John Travolta
8 august 2022 va rămâne drept una dintre cele mai negre zile din istoria muzicii. Olivia Newton-John s-a stins la 73 de ani după o viață în care a cunoscut succesul dar și durerea.

Au ieșit la iveală lucruri mai puțin știute despre viața actriței Olivia Newton John. Iată prin ce șoc a trecut.

Coșmarul trăit de Olivia Newton John în urmă cu 12 ani. Ce s-a întâmplat cu celebra geacă pe care a purtat-o când a jucat alături de John Travolta

Despre fostul iubit al Oliviei nu s-au știut multe lucruri, dar se crede că acesta și-ar fi înscenat moartea. Patrick McDermott, pe care cântăreața l-a adorat a dispărut la un moment dat în timpul unei partide de pescuit, iar vedeta a făcut eforturi supraomenești să afle ce s-a întâmplat. La un moment s-a crezut chiar că acesta a murit, iar adevărul a ieșit la iveală 12 ani mai târziu. Potrivit dailymail.co.uk, un fotograf l-a imortalizat în Mexic, într-o tabără mexicană, alături de o femeie.

Bărbatul care a cumpărat geaca cu care a jucat alături de John Travolta, i-a dăruit-o Oliviei

În 2019, Olivia și John Travolta le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor. Conform ladbible.com, cei doi s-au reunit după 41 de ani și au apărut la un eveniment îmbrăcați în hainele în care au jucat în celebra peliculă Grace. Cât privește geaca pe care actrița a purtat-o la film, aceasta a fost vândută la o licitație pentru suma de 185.000 de euro.

Cumpărătorul a șocat atunci întreaga lume când i-a înapoiat-o Oliviei. A fost un gest de mulțumire și recunoștință pentru talentul ei extraordinar dar și pentru curajul cu care a luptat ca să învingă boala.

A treia oară a fost cu ghinion…

Într-un interviu acordat postului Seven, afiliat CNN, Olivia a mărturisit că se tratează pentru un cancer care i-a fost descoperit în 2017 la baza coloanei vertebrale și speră că va fi bine și de data asta. Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal…

Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia”, s-a destăinuit vedeta. Ea a învins pentru prima dată cancerul la sân în anul 1992, dar din nefericire în 2013 a fost diagnosticată cu un alt tip, de data la umăr. Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.

Sursă foto: digi24

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre