Simona Ionescu / Redactor Șef

Crimă în stil mafiot: Persoană ucisă, tranșată și incendiată într-o mașină, la marginea Capitalei

Crimă în stil mafiot: Persoană ucisă, tranșată și incendiată într-o mașină, la marginea Capitalei
Un nor de fum care se vedea ieșind dintr-un lan de rapiță de la marginea Bucureștiului a dus la o descoperire șocantă: o mașină ardea, iar în portbagajul ei au fost găsite rămășițe umane carbonizate.

Misiune foarte dificilă pentru anchetatori! În localitatea Măgurele, aflată la câțiva kilometric de Capitală, pe un câmp plin cu rapiță, a fost descoperită o crimă. Un craniu și mai multe fragmenete osoase arse trebuie să-i ducă pe polițiști la aflarea identității persoanei ucise și găsite într-o mașină.

Alarma a fost dată sâmbătă dimineață, când un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că la intrarea în orașul Măgurele, județul Ilfov, arde o mașină. Imediat au intervenit pompierii, care au făcut descoperirea șocantă: în portabagajul autoturismul se aflau mai multe rămășițe umane carbonizate. Martorii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului.

Victima, ucisă cu lovituri puternice la cap

Medicii legiști au ajuns și ei la fața locului, pentru a prelua rămășițele umane și a le analiza. Din primele informaţii, victima al cărei sex nu a fost stabilit, ar fi fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată.
Nici mașina nu a putut fi identificată în primă fază, pentru că plăcuţele de înmatriculare arseseră și ele. Însă, ulterior, în baza seriei de la șasiu, polițiștii au stabilit că este vorba despre o Dacia Logan MCV de fabricație românească 2017, înregistrată în Italia. Nu se știe încă proprietarul sau cum a ajuns mașina în România. Autoturismul a fost ridicat de la fața locului de o platformă, pentru a fi expertizată și a se aduna noi probe.
Mai multe informații despre acest caz vor ieși la iveală după ce anchetatorii vor analiza toate camerele de supraveghere de pe rutele pe care ar fi putut veni mașina și intrarea de pe câmpul cu rapiță unde ea a fost găsită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre