Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată cea mai scumpă mașină vândută vreodată. Aceste vedete se plimbă cu ea

Cum arată cea mai scumpă mașină vândută vreodată. Aceste vedete se plimbă cu ea
Nu puține sunt vedetele care au avut o copilărie săracă, dar au ajuns departe. Au milioane în conturi și duc vieți la care cei mai mulți oameni nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Când dau de bani, vedetele se grăbesc să îi cheltuie, plătind deseori sume exorbitante pe bunuri de lux. Este și cazul celei mai scumpe mașini noi vândute vreodată. În lume există fix trei exemplare. Și, doar despre un cuplu de vedete se știe că se și plimbă cu una din mașini.

Evaluată la 28 de milioane de dolari, Rolls-Royce Boat Tail este cea mai scumpă mașină nouă vândută vreodată. Există doar 3 exemplare (Rolls-Royce)

Beyoncé și Jay-Z formează un cuplu faimos. Cei doi artiști au averi impresionante. Ei dețin cea mai scumpă mașină nouă vândută vreodată: un Rolls-Royce Boat Tail, evaluată la 28 de milioane de dolari. Sunt singurii dintre proprietarii unui astfel de model care se și plimbă cu mașina. Un astfel de automobil e o apariție, nu ar putea trece neobservat. Doar în cazul lor există, publice, puține imagini surprinse în mașina în care fiecare centimetru pătrat costă mai mult decât un apartament.

Proprietarul celui de-al doilea exemplar este fotbalistul argentinian Mauro Icardi care joacă la Galatasaray.

Beyoncé și Jay-Z, artioști cu averi colosale

Beyoncé și Jay-Z au avut trasee de viață foarte diferite înainte de a se cunoaște. Beyoncé, considerată una dintre cele mai mari cântărețe ale generației sale, are o avere estimată la 540 de milioane de dolari și a câștigat 32 de premii Grammy, fiind cunoscută pentru o carieră de succes în muzică încă de la o vârstă fragedă.

beyonce și Jay-Z sunt singurele vedete cu care sunt imagini în cea mai scumpă mașină din lume (Facebook)

Jay-Z, născut Shawn Corey Carter, a crescut la orfelinat după ce tatăl a părăsit familie. În plus, a avut probleme cu legea în copilărie. El însă a devenit cel mai bogat muzician rap din lume, cu o avere ce depășește un miliard de dolari. Este, de asemenea, primul artist în viață inclus în Rock & Roll Hall of Fame și cel mai premiat artist rap din toate timpurile, cu 22 de premii Grammy.

Fotografiile oficiale ale mașinii includ sticle de șampanie ale unui brand deținut parțial de Jay-Z (Rolls-Royce)

Cuplul s-a cunoscut în 2002, colaborând la piesa „’03 Bonnie & Clyde”. Cei doi s-au căsătorit în 2008, după ce Jay-Z a cerut-o de soție pe Beyoncé cu un inel de logodnă evaluat la 5 milioane de dolari, realizat de Lorraine Schwartz. Au împreună trei copii, iar relația lor a devenit una dintre cele mai faimoase și influente din industria muzicală globală.

Cum arată cea mai scumpă mașină nouă vândută vreodată

Această decapotabilă cu tematică nautică este un exemplu de lux extrem. Mașina are un tavan rabatabil din fibră de carbon, set de picnic Christofle, cu umbrelă de soare de mari dimensiuni și scăunele pliabile, răcitor de șampanie, mese de cocktail.

Mașina are inclusiv umbrelă mare și scaune de picnic în dotare (Rolls-Royce)

Cea mai scumpă mașină nouă vândută în lume  atinge 100 km/h în mai puțin de șase secunde, demonstrând performanțe tehnice remarcabile. Doar trei astfel de vehicule au fost construite de Rolls-Royce, fiecare fiind unicat și realizat pe comandă pentru câte un client exclusiv. Identitatea celui de-al treilea proprietar nu este momentan publică. Rolls-Royce a confirmat că nu va mai produce alte unități de acest model, asigurând astfel raritatea și exclusivitatea sa.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Rolls-Royce

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre