Simona Ionescu / Redactor Șef

Cutremur în familia Prințului Harry. Ce s-a întâmplat în prag de sărbători

Cutremur în familia Prințului Harry. Ce s-a întâmplat în prag de sărbători
Meghan Markle are parte de primul Crăciun în noua casă din California, împreună cu Prințul Harry și cu fiul cuplului în vârstă de 19 luni, Archie. După ce recent cei doi au împărtășit public felicitarea de Crăciun care oferea o vedere intimă din familia lor, sărbătoarea le este umbrită se pare de un scandal care a șocat internauții din întreaga lume.

Ultimul an nu a fost tocmai ușor pentru Ducii de Sussex. După ce au stârnit vâlvă când au anunțat că se retrag din familia regală, Harry și Meghan și-au stricat relațiile și cu Prințul William și Kate Middleton, până recent când s-au făcut primii pași spre împăcare. Mai mult decât atât, în vară Meghan Markle a anunțat că s-a confruntat cu o pierdere de sarcină care nu a fost deloc ușoară pentru ea și soțul ei celebru. 

Doar ce răsăreau primele raze de speranță pentru Megan și Harry, iar aceștia se pregăteau de o sărbătoare frumoasă și liniștită în familie alături de băiețelul lor, Archie, că un nou scandal planează asupra cuplului regal. 

Cumnatul lui Meghan, acuzat că și-a lovit soția în scaun cu rotile 

În plină sărbătoare, presa internațională a lovit familia din Montecito, California, cu un nou scandal. Cumnatul lui Meghan în vârstă de 62 de ani, Mark Phillips, este acuzat că și-a lovit soția, pe sora ducesei, pe nume Samantha, care nu se poate deplasa, aceasta fiind în scaun cu rotile. Conform surselor dailymail.com, Mark Phillips a fost încarcerat într-o închisoare din Florida pe 14 decembrie, după ce Samantha a sunat poliția la 1 noaptea. Aceasta și-a acuzat soțul că a lovit-o după ce s-au certat pe necesitatea de a folosi toaleta. 

Samantha și soțul ei, Mark Phillips / Sursa foto: dailymail.com

Potrivit raportului, Phillips s-a enervat după ce i s-a cerut să-și ajute soția la toaletă noaptea târziu și apoi a plesnit-o „pe partea dreaptă a feței în zona urechilor” în momentul următor. Bărbatul a fugit de la locul faptei însă a fost arestat ulterior și acuzat de violență domestică. 

Conform surselor, Samantha și Meghan Markle au o relație înstrăinată și nu s-au mai văzut din 2008, astfel că femeia nu-și cunoaște nepotul, pe Archie și nici pe Prințul Harry. Aceasta a acuzat-o pe Meghan în repetate rânduri că e interesată să urce pe scara socială, dar și că nu vrea să aibă o relație cu tatăl lor, Thomas Markle. Meghan mai are și un frate vitreg, pe Thomas Jr., care locuiește în prezent în Albuquerque, New Mexico, și acesta având probleme cu legea. 

Ce fac de Crăciun celebritățile de peste ocean

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre