Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman se laudă cu performanțele lui în amor. Ce-i spune lui Denise Rifai despre Mihaela Rădulescu

Dan Bittman se laudă cu performanțele lui în amor. Ce-i spune lui Denise Rifai despre Mihaela Rădulescu
Abia acum aflăm permormanțele în amor al lui Dan Bittman. Anul acesta nu l-am auzit cântând, dar am aflat că are o iubițică. Dan Bittman se laudă cu performanțele lui în amor la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Chiar îi dă un inel!

Dan Bittman ne va spune totul despre  performanțele lui în amor, dar și dacă a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de marți, 22 decembrie, de la ora 2.00, la Kanal D.

Dan Bittman se laudă cu performanțele lui în amor

”Loverboy” la 58 de ani! Asta au scris jurnaliștii anul acesta despre Dan Bittman, motorul trupei Holograf și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România.

Până de curând Dan Bittman își găsise fericirea în brațele unei cântărețe aflată la început de drum. Povestea lor de iubire a fost descoperită de ziarele tabloide la începutul anului. Din nou, frumoasa și delicata Liliana Ștefan, femeia cu care artistul trăiește în concubinaj de 28 de ani și cu care are trei copii primise o lovitură emoțională de la iubărețul artist.

Dan Bittman vine la Denise Rifai în emisiune și răspunde cinstit despre permormanțele sale în amor. Dan Bittman (58 de ani) i-a oferit un inel prezentatoarei. Probabil, cadou de Crăciun sau…

Dan Bittman: ”I-am dat un ineeeel!

La ultima ediţie din acest an a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman i-a oferit un inel prezentatoarei Denise Rifai, iar explicaţia gestului are legătură cu dreptul lui de a negocia.

La ce anume s-a referit cântăreţul? Telespectatorii vor avea ocazia să afle marţi 22 decembrie, de la ora 23:00, la Kanal D. Atunci vor vedea reacţia avută de Denise Rifai când a primit inelul de la Dan Bittman.

De asemenea, vom afla şi ce răspuns a dat solistul formaţiei Holograf când Denise Rifai i-a pus unele dintre cele mai inedite întrebări care i-au fost adresate în ultima vreme. Printre ele se numără cele despre cariera artistică și cele cu referire la viața personală.

Revenind la unul dintre cele mai captivante momente ale emisiunii, trebuie spus că Dan Bittman a surprins-o pe Denise Rifai cu acel inel și a reactualizat astfel celebrul hit „Ţi-am dat un inel”, lansat în 1998. „Este dreptul meu de a negocia”, a spus acesta când a scos inelul din buzunar.

Ce l-a întrebat Denise Rifai pe Dan Bittman?

Cu sau fără inel Denise Rifai l-a bombardat cu întrebări pe Dan Bittman.

”Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viața dumneavoastră?”, „Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”, „V-ați iubit cu femei măritate?”, „Sunteți un artist scump?”, „Ce fel de tată este Dan Bittman?”, au fost doar câteva dintre curiozităţile pe care le-a avut Denise Rifai cu privire la artist.

Cea mai fierbinte întrebare a fost cea legată de relația cu Mihaela Rădulescu. La care am aflat și răspunsul cu ceva timp în urmă, dintr-un interviu din adevarul.ro. Despre idila cu Mihaela, din anii 90, solistul Holograf spune că a fost o nebunie. Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a declarat Bittman. Iar după ce Mihaela s-a îndrăgostit de Felix, artistul a ieșit în presă cu altă poveste, spunâd că fosta iubită i-a împărtășit despre noua relație. Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori”.

Denise Rifai a descoperit aceste lăudăroșenii, iar diseară îl va descoase pe Bittman.

Dan Bittman şi controversele despre pandemie

Dan Bittman a stârnit numeroase controverse cu părerile sale despre alegerile parlamentare de la data de 6 decembrie, indicând că absența de la vot a fost generată tocmai din cauza știrilor anterioare cu privire la infectările cu temuta boala infecţioasă COVID-19, scrie evz.ro.

De asemenea, el a criticat şi măsurile luate de autoritățile române pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus.

De asemenea, vom afla şi ce răspuns a dat solistul formaţiei Holograf când Denise Rifai i-a pus unele dintre cele mai inedite întrebări care i-au fost adresate în ultima vreme.

 


Jennifer Lopez a dat vestea. Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre