Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu dă de pământ cu guvernul Cioloș în problema urșilor: „Criminalilor!!”

Dana Budeanu dă de pământ cu guvernul Cioloș în problema urșilor: „Criminalilor!!”
Tragedia de pe Jepii Mici a readus în lumină eșecul tehnocraților din 2016, atunci când s-a interzis vânătoarea urșilor, impunându-se condiții „draconice”. Dana Budeanu dă de pământ cu guvernul Cioloș în problema urșilor și aruncă vorbe grele.

Dana Budeanu dă de pământ cu guvernul Cioloș în problema urșilor. În perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017, timp de 400 de zile, România a avut parte de un guvern tehnocrat, apolitic. Înainte de 2016, Ministerul Mediului aproba anual împuşcarea a 400-450 de exemplare de urși de către asociaţiile de vânătoare, ca mai apoi Guvernul Cioloş să interzică şi vânătoarea cu scopul menţinerii populaţiei de urşi la un nivel acceptabil. 

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg. Din momentul interzicerii a crescut numărul atacurilor comise de urşi împotriva animalelor domestice si a oamenilor. Tragedia de acum câteva zile, când o fată de 19 ani a fost pur și simplu sfâșiată de un urs scăpat de sub control, a readus în discuție eșecul major al intervenției guvernului Cioloș. 

Dana Budeanu aruncă vorbe grele lui Cioloș și ONG-urilor 

Într-o postare pe Instagram Story, Dana Budeanu a pus pe tapet problema urșilor. A aruncat cuvinte grele atât spre guvernul Cioloș, cât și spre ONG-urile care, spune ea, vin cu soluții aberante. 

„Guvernul Ciocoloș atât a făcut! Legea pă urși!

Criminalilor! 

Dana Budeanu dă de pământ cu guvernul Cioloș
Foto: Instagram

România locul 1 ca densitate a urșilor bruni în lume!!! 

După guvernul zero, nu se mai poate vâna decât în niște condiții draconice! O cretinătate făcută de niște neica nimeni adunați de garnizoane de pe străzi și din canalele ratării personale! 

O mascaradă cu niște ONG-uri prin soluții aberante (cum să punem coliere la urși să îi urmărim)!

Nu se ține cont de părerile inginerilor silvici!!!”, a scris Dana Budeanu. 

„Asta fac salvatorii de planetă care nu știu ce e aia ecosistem!”

Dana Budeanu a continuat în același stil, reclamând soluțiile aberante ale celor ce nu înțeleg ecosistemul, generându-se astfel situații tragice. 

Dana Budeanu aruncă cuvinte grele spre guvernul Cioloș, în problema urșilor
Foto: Instagram

„Suprapopularea a creat aceste situații aberante în care nu pot oamenii să facă o plimbare prin pădure!!!

Băăăi criminaliloooor!

Practic Guvernu’ Cioloș a dat o legislație prin care nu mai ai cum să vânezi – de aici s-a creat suprapopularea – dacă veți vorbi cu specialiști și veți analiza imaginile cu fata veți realiza că ea a fost percepută ca pradă!!! Asta fac salvatorii de planetă care nu știu ce e aia ecosistem! Oameni fără căpătâi, care habar n-au de nimic! 

Așa funcționează universul ăsta perfect! Divinitatea! Măsurile luate de slugi se răsfrâng doar pe tinerii frumoși și liberi! 

Droguri, pastile, urși la liber! Fără poliție, fără granițe, fără credință!”, a încheiat Dana Budeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre