Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Marijuana a fost cerută în căsătorie. Iată cine e noul iubit al celebrei cântărețe

Dana Marijuana a fost cerută în căsătorie. Iată cine e noul iubit al celebrei cântărețe
După șapte luni de când și-a îngropat fostul partener de viață, Dana Marijuana și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care, spune vedeta, o va duce în fața altarului.

Până la 42 de ani, Dana Marijuana n-a avut noroc în dragoste, dar acum pare că toți norii din viața cântăreței s-au dus. E momentul să fie fericită.

Dana Marijuana a fost cerută în căsătorie. Iată cine e noul iubit al celebrei cântărețe

A strâns în suflet multă suferință, dar se pare că problemele s-au terminat pentru Dana Marijuana. Vedeta e fericită că și-a găsit un om extraordinar și se pregătește să ajungă în fața altarului în scurt timp. Faimoasa cântăreață susține că e mai îndrăgostită ca niciodată, de aceea a acceptat cererea în căsătorie. În plus, ea susține că s-a liniștit de când nu l-a mai visat pe fostul partener, care a murit într-un accident stupid și speră că acesta și-a găsit acum liniștea.

„Consider că i-am rezolvat toate problemele spirituale pe care le-a lăsat pe această lume”

„Atunci când treci prin asemenea lucruri, ai două variante în viață: ori te duci în jos, ori te ridici și mergi cu capul înainte. Eu am ales, în această situație, să merg mai departe.

Nu l-am mai visat deloc pe fostul iubit, nu știu de ce, poate că așa a fost să fie și gata. Consider că i-am rezolvat toate problemele spirituale pe care le-a lăsat pe această lume, ceea ce este un lucru bun. Îi doresc ca în următoarea viață să fie conștient.

„Mai avem puțin de așteptat. Nu așa imediat, cu pași mici și siguri spre un viitor bun împreună”

În momentul de față sunt bine, sunt cu cineva împreună. Totul datorită bunului Dumnezeu. El a avut grijă de mine și de sufletul meu. De două luni suntem împreună, iar de cinci luni îl cunosc și toate lucrurile merg așa cum trebuie între noi doi. Iubitul meu mi-a cunoscut copiii, familia, este o relație serioasă, amândoi ne-am asumat defectele și calitățile unul față de altul.

Când ai un partener, trebuie să îl iei cu totul. O să vină și acel moment când o să ne și căsătorim. Avem planuri de nuntă, recunosc acest lucru. Mai avem puțin de așteptat. Nu așa imediat, cu pași mici și siguri spre un viitor bun împreună”, a declarat Dana Marijuana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre