Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu și-o caută cu lumânarea. Iar a încercat să „salveze” niște ucrainence și iar l-a prins poliția

Dani Mocanu și-o caută cu lumânarea. Iar a încercat să „salveze” niște ucrainence și iar l-a prins poliția
De când ucrainenii vin în România, fugind disperați din calea războiului, Dani Mocanu a fost lovit de sentimente civice. Manelistul a vrut să ajute insistent, ba chiar și deghizat în medic, mai multe ucrainence. Dar nu i-a ieșit. Poliția l-a ușuit și nu e prima oară.

Dani Mocanu a mers din nou la vama de la Sighetu Marmației, cu intenția declarată de a „ajuta câteva zeci de ucrainence”, însă manelistul a fost urmărit, pas cu pas, de polițiști și jandarmi. După cum Rețete și Vedete v-a prezentat, în exclusivitate, Mocanu a mai încercat să ia acasă femei refugiate la sfârșitul lunii februarie, când a izbucnit conflictul militar în Ucraina.

„Suntem de aseară pe aici ca să ajutăm și noi pe cineva. Am lăsat numărul de telefon la domnii de la vamă, să ne contacteze pentru 10 – 15 familii, să avem și noi grijă de ele”, a relatat Dani Mocanu pe TikTok.

Îmbrăcat în culori tari, cu o pufoaică roșie „Armani” și cu un tatuaj pe frunte, poliția l-a luat în vizor imediat și a intervenit când manelistul a reușit să le convingă pe două refugiate să se urce la el în mașină.

Momentul a fost relatat chiar de Dani:

„Am luat două femei în vârstă să le ducem până la București, și a venit un polițist bătrân, gras și supărat că iese la pensie, și le-a dat jos pe femei. Le-a zis că sunt periculos”, a spus Dani Mocanu.

Nu se lasă până nu salvează!

Cu ochii pe „salvarea” unor femei din Ucraina, manelistul a repetat figura, săptămâna aceasta. Mocanu s-a prezentat, zilele trecute, ca un bun creștin, la punctul vamal de la Sighet. Dornic să salveze mai multe femei lipsite de apărare, manelistul a recurs la diverse fente.

Dani Mocanu, flancat de tovarășii lui, a încercat să se deghizeze în medic pentru a se apropia de refugiate

Din nefericire pentru el, oamenii legii au intervenit din nou, Mocanu și prietenii lui fiind considerați persoane periculoase de polițiștii de la combaterea traficului de persoane detașați în zonă.

Pentru că nu era lăsat să treacă și să ajungă la refugiate, manelistul ar fi mers la un cabinet mobil pentru testarea împotriva COVID-19, de unde ar fi cerut un halat alb, vrând să se deghizeze în medic, ca să poată înainta, cumva, până la femei, scrie SpyNews.ro

Toți s-au prins ce pune la cale așa că manelistul a fost invitat să se retragă de unde a venit.

Dani Mocanu s-a revoltat și de data aceasta pe rețelele sociale, unde, în trecut, a postat fotografii în care apare înarmat. Și-a făcut o fotografie în zona VIP a unui teren de sport, dezbrăcat complet, „echipat” doar cu un prosop alb în jurul taliei. El a adăugat și un mesaj plin de însemnătate și demn de statutul său: „Nu sunt fraier nu sunt slugă. Cine nu mă înghite să mă…”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre