Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil e disperat. Nu găsește femeia potrivită. Prietenul Răzvan l-a dat de gol

Dani Oțil e disperat. Nu găsește femeia potrivită. Prietenul Răzvan l-a dat de gol
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt cu nervii la pământ. Au încercat toate metodele să găsească o bonă pentru micul Tiago, dar parcă toate se împotrivesc.

Dani Oțil nu știe pe unde să mai socată cămașa. Caută bonă în disperare, dar nimic nu se leagă.

Dani Oțil e disperat că nu găsește bonă. Nu puteți crede pe cine a încercat să mituiască. Prietenul Răzvan l-a dat de gol

Prezentatorul de la Antena 1 încearcă pe toate căile să rezolve probleme bonei pentru Tiago. Vedeta a anunțat chiar și în direct în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, dar nimeni nu a fost interesat. Pentru că a ajuns să fie disperat, el i-a făcut o propunere interesantă chiar și fiicei lui Răzvan Simion.

„N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a afirmat Dani Oțil la TV. În scurt timp, a intervenit și prietenul Răzvan care a mărturisit ce i-a propus fiicei sale: „E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară”, l-a dat de gol Răzvan.

Ce face toată vara? Unde se duce?

Dani crede că Ianca ar fi perfectă pentru a sta cu micuțul lui, mai ales că e familiarizată cu casa și e și extrem de descurcăreață. În plus, câștigă și salariu foarte bun. „Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun. (…) „Știi ce am învățat-o aseară?

I-am zis: «Ianca, fii atentă, anul ăsta, până la majorat îți mai zice „fetița mea”, după, gata. Cere-i acum tot ce vrei, mașină electrică, o vacanță nu știu unde, d-astea. Cere-le acum”, a mărturisit Dani Oțil. Din păcate pentru prezentator, tăticul Răzvan nu a fost de acord, mărturisind că nu intră în discuție problema banilor, dar nu vrea ca fiica lui să rămână cu sechele: „Nu de bani, de traume e vorba”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre