Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, îndrăgostit lulea de Anna Lesko. „M-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri”

Dani Oțil, îndrăgostit lulea de Anna Lesko. „M-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri”
Bărbat hotărât, cu familie și copii, Dani Oțil a făcut în trecut o pasiune nebună pentru Anna Lesko. Ce a putut să facă prezentatorul pentru ca aceasta să-i dea atenție.

Dani Oțil a făcut deliciul urmăritorilor atunci când a vorbit despre Anna Lesko și cât de îndrăgostit a fost cântăreața din Republica Moldova.

Dani Oțil, îndrăgostit lulea de Anna Lesko. „M-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri”

Invitat în podcastul lui Gojira, Dani Oțil a făcut dezvăluiri cu totul și cu totul ieșite din comun. Prezentatorul a mai spus, pe ici, pe colo, că o plăcea mult pe Anna Lesko, dar abia acum acesta a recunoscut că era în stare de orice sacrificiu doar pentru a primi atenție de la frumoasa cântăreață. Acesta a povestit că îi făcuse chiar și un altar, ba chiar s-a aruncat și de pe un pod pentru a-i aduce … peștișorul de aur. Iar în final, s-a legat de turnul Televiziunii și s-a aruncat 40 de metri.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție a ei făceam ceva spectaculos. (…) O dată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur.

Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. O dată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a spus, râzând, prezentatorul TV.

Vedeta a făcut un singur gest provocator la adresa lui Oțil

Se pare că nici Annei nu-i era indiferent, dar o singură dată a spus niște cuvinte care l-au întors pe dos pe Dani Oțil. “Vreau să mă întind pe un pat şi din când în când să mă atingi aşa: «Anna, Annişoara, Annuţa, Annuşka, hai mai spune şi tu ceva». Eu nu vreau să tragem cortina, să ne ascundem după degete”, a spus artista în cadrul unei emisiuni prezentată de Dani și prietenul Răzvan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre