Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil și-a găsit partener: „Nici nevastă-mea nu m-ascultă când vorbesc în mașină!”

Dani Oțil și-a găsit partener: „Nici nevastă-mea nu m-ascultă când vorbesc în mașină!”
Imediat după nuntă, Dani Oțil a plecat în voiaj. Dar nu în luna de miere, ci la Buzău. Iar aici au urmat peripețiile. Ocazie cu care îndrăgitul prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a mai dat „din casă”.

Dani Oțil și aleasa lui, Gabriela, cea care l-a făcut tată de băiat, s-au cununat și religios, duminica trecută. Au avut o nuntă ca-n povești, într-un local cu piscină, iar distracția a fost maximă, după cum s-a putut vedea din postările mirilor și ale nuntașilor, pe rețelele de socializare.

Imediat după nuntă, Dani a plecat la Buzău, iar pe drum s-a ales cu un partener de nădejde. Este deja foarte atașat de el și mărturisește. „Atât de frumos m-ascultă! Nici nevastă-mea nu m-ascultă când vorbesc în mașină!”, a spus Dani Oțil într-o postare pe Insta Story.

El a salvat un „pescăruș hăhăitor”, așa cum avea să descopere ulterior, care avea o aripă frântă. De ieri, îi caută veterinar pentru că și-a propus să îl țină în viață cu orice preț. El a făcut apel la fanii lui, însă fără succes: aceștia i-au recomandat cabinete veterinare de pe internet, ceea ce, spune Dani Oțil, putea să găsească și singur.

„Mulțumesc de info de pe net. Dar eu aveam nevoie de ajutorul vostru sau al oamenilor din zona Buzău. Așa, numere de telefon de pe net… nu știu dacă știți: mi-am plătit telefonul, am și eu internet! Numere pot să găsesc și eu pe net. Eu așteptam unul să zică: eu sunt veterinar, vin să-l iau. Sau, vino până la mine”, a mai punctat vedeta de televiziune.

Dani Oțil, mare iubitor de animale

Dani Oțil este foarte sensibil față de animale. Acesta a avut pisică încă înainte de a se muta împreună cu Gabriela, și a convins-o și pe aceasta  că un patruped e benefic în casa lor. Și acum au o pisică, adorabilă, pe care Gabriela o filmează deseori și o arată fanilor ei. Este a doua pisică a familiei, după ce prima a decedat. Gălușcă face parte din viața familiei Oțil și este perfect integrată în toate activitățile cuplului.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre