Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu s-a jucat alba-neagra cu căsătoria, dar a început să realizeze ce a pierdut. „E nebună la cap..”

Daniel Onoriu s-a jucat alba-neagra cu căsătoria, dar a început să realizeze ce a pierdut. „E nebună la cap..”
De când a ieșit din spital, Daniel Onoriu și-a șocat familia și prietenii cu deciziile pe care le-a luat. A pus capac cu divorțul.

Șase ani a rezistat ultimul mariaj al lui Daniel Onoriu cu Isabela, dar acum s-a terminat. Fostul pilot regretă acum amarnic, dar se pare că nu mai e cale de întoarcere.

Daniel Onoriu s-a jucat alba-neagra cu căsătoria, dar a început să realizeze ce a pierdut. „E nebună la cap..”

Într-un interviu pentru Fanatik, Daniel Onoriu a povestit lucruri din spatele divorțului de Isabela. E spune că acum și-a dat seama cât de greu îi este fără soția sa și face un apel disperat, cerându-i acesteia să-i mai dea o ultimă șansă, pentru a-i demonstra că se va schimba și o va face mândră de el.

„Sunt convins că, dacă ne împăcăm, își va da seama că putem fi și părinți împreună”

”Aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap, știe că e viața mea și că eu sunt viața ei. Unul fără celălalt suntem ca fără aripi. O iubesc din toată inima mea, o iubesc din prima zi în care am văzut-o. Abia respir fără ea. Stau singur aici, aș vrea să o văd, atunci aș reveni la viață. Dacă ar ști cum o iubesc eu, mâine s-ar întoarce la mine, am face și copil. Sunt convins că, dacă ne împăcăm, își va da seama că putem fi și părinți împreună.

„E dureros, nu îmi vine să cred”

Eu pe Isabela Onoriu am iubit-o din prima clipă și o să o iubesc toată viața mea, până la sfârșitul timpului. Mie îmi pare rău că ne-am despărțit. De fapt, nici nu îmi vine să cred că eu și cu ea, care eram o echipă frumoasă și munceam împreună, nu mai suntem împreună. Adică e dureros, și nu îmi vine să cred”, a spus, în lacrimi, Daniel Onoriu.

„Am timp să mă recuperez”

În altă ordine de idei, el nu vrea sub nici o formă să renunțe la curse și speră că se va recupera așa cum trebui până anul viitor. “Tot încerc să o împac, dar văd că nu vrea de niciun fel. Dar nu pot să renunț nici la curse. Dar eu vorbesc doar de Campionatul European, singurul titlu, cel de campion european care îmi lipsește, dar acela va fi în aprilie anul viitor. Vreau să fiu cel mai mare pilot din istoria României.

În aprilie ar începe, anul viitor, deci am timp să mă recuperez, fac tot ce trebuie să fiu bine până atunci. (…) Eu vreau să o invit în oraș. Și mâine, dacă vrea, o aștept la Crevedia, la noi acasă, să vadă cum am mobilat casa. Apoi, seara, mergem la un restaurant, unde vrea ea, să avem o cină romantică”, a mai spus sportivul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre