Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu s-a căsătorit niciodată Oprah Winfrey. În suflet poartă drame greu de imaginiat

De ce nu s-a căsătorit niciodată Oprah Winfrey. În suflet poartă drame greu de imaginiat
Este singura femeie de culoare miliardară și cu greu cineva o poate întrece în televiziune. Dar viața lui Oprah Winfrey nu a fost întotdeauna atât de frumoasă.

A avut o copilărie foarte tristă, abia avea ce pune pe farfurie. Și-a promis că va ajunge cineva și Oprah Winfrey s-a luptat pentru a-și îndeplini visul.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Oprah Winfrey. În suflet poartă multe drame

Moderatoarea celui mai de succes talk show din istoria televiziunii americane, „The Oprah Winfrey Show‟ trăiește liniștită în Santa Barbara alături de Stedman Graham, fost educator, scriitor și om de afaceri. Cei doi s-au cunoscut când regina talk show-urilor era în top și au început să iasă împreună în anul 1986.

Oprah și bărbatul pe care-l adoră s-au văzut prima dată la o cină în casa unor prieteni comuni. Primul pas l-a făcut ea, după ce l-a invitat să ia masa împreună. Astrele au fost de partea lor, s-au logodit în 1992, dar nici până în acest moment nu s-au căsătorit. Care să fie motivul?

„Mi-am dat seama că îmi doream doar să fiu întrebată, nu să mă mărit efectiv”

„Sunt întrebată mereu: de ce nu te-ai căsătorit cu el? De fapt, m-a cerut de nevastă în 1993, am zis da, apoi mi-am dat seama că îmi doream doar să fiu întrebată, nu să mă mărit efectiv. Instinctiv, am înţeles că ceea ce fac eu zilnic nu e ceva tradiţional şi-ar fi fost greu să trăiesc într-un astfel de stil. Iar Stedman e foarte tradiţionalist. Show-ul a devenit viaţa mea. E copilul meu. Şi-am ştiut că nu sunt genul de femeie care vine acasă şi pune mâncarea pe masă”, a afirmat vedeta.

Abuzată sexual la doar 9 ani

În urmă cu ceva timp, chiar în timpul emisiunii care a făcut-o vedetă, ea a mărturisit că a fost abuzată sexual și a trebuie să trăiască cu această dramă toată viața.

„Am fost violată la nouă ani de către un văr, apoi încă o dată de un alt membru al familiei şi încă o dată de alt membru al familiei“, a mărturisit Oprah, lăsându-și fanii în șoc.

Sursă foto: okmagazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre