Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce s-a despărțit fiul Victoriei Beckham de iubita lui. Romeo a pus ochii pe o altă frumusețe

De ce s-a despărțit fiul Victoriei Beckham de iubita lui. Romeo a pus ochii pe o altă frumusețe
La puțin timp de când a anunțat despărțirea de iubita sa de cinci ani, Mia Regan, fiul Victoriei Beckham se pare că a pus ochii pe o altă  frumusețe. Se pare că nu mai e cale de împăcare.

Victoria Beckham suferă teribil după ce fiul său s-a despărțit de Mia Regan pentru că o vroia noră în casă. Tânărul se pare că are alte gânduri.

Mia Regan a părut abătută în timp ce a fost văzută miercuri supărată în vestul Londrei, la trei zile după ce Romeo Beckham a confirmat că idila lor de cinci ani s-a încheiat. Deși nimeni nu știe adevărul motivul real al despărțirii, sursele spun că cei doi au avut o ceartă aprigă, iar fata a plecat din casa unde locuia cu fiul soților Beckham și s-a mutat la părinții ei. Se pare că cei doi au mai avut o situație aproape asemănătoare, dar acum nu se mai vede vreo cale de împăcare.

Fosta iubită a fiului Victoriei Beckham, tristă după despărțirea de Romeo. Sursă foto: Daily mail

„S-au despărțit în trecut și s-au împăcat din nou”

„Romeo și Mia au avut o ceartă… nu sunt împreună în acest moment. Locuiau împreună, dar se pare că Mia s-a mutat din locuința pe care o împărțeau și stă cu părinții ei. S-au despărțit în trecut și s-au împăcat din nou, dar de data aceasta pare mai serios. Faptul că Mia s-a mutat indică faptul că este mai mult decât o simplă ceartă”, a declarat o sursă pentru Mirror. Ultima dată când cuplul a fost văzut împreună a fost la British Fashion Awards din Londra, în decembrie 2022.

Mia a fost consolată de prietena ei

Mia a ieșit în oraș cu prietena ei Charlotte Smurfit și părea tristă și îngândurată. Fotomodelul a optat pentru o ținută casual, blugi largi, o jachetă de piele și o bluză cu glugă, iar pe cap și-a legat o eșarfă de mătase.

Liv, frumusețea pe care a început să o urmărească fiul Victoriei Beckham

Între timp s-a aflat că Romeo, fostul iubit, a apreciat o serie de fotografii picante cu modelul australian Liv Grivas. Liv se mândrește cu un număr impresionant de 407.000 de urmăritori pe Instagram, 109.000 de urmăritori pe TikTok. Ea este și fondatoarea Elaai, un brand de modă specializat în costume de baie și ținute de club.

„Mooch și cu mine ne-am despărțit”

Romeo a confirmat duminică separarea lor, notând pe Instagram: „Mooch și cu mine ne-am despărțit după 5 ani de iubire, însă ne respectăm foarte mult unul pe celălalt, păstrăm o prietenie puternică și o vom păstra mereu”. Imediat a recunoscut despărțirea și Mia: „Acesta este un Ro, am crescut unul cu celălalt de la 16 ani. Nu suntem mai duri din punct de vedere romantic, dar împărtășim multă & multă dragoste unul pentru celălalt…”. Vestea despărțirii lor a apărut sâmbătă, înainte ca Romeo și Mia să dea declarații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre