Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarații fierbinți. Cornel Păsat aruncă bomba. Nu știați asta despre Oana Roman!

Declarații fierbinți. Cornel Păsat aruncă bomba. Nu știați asta despre Oana Roman!
De ani buni de când s-au despărțit, Cornel Păsat a evitat orice discuție despre Oana Roman. Recent însă, bărbatul a pus punctul pe I și a vorbit despre defectele fostei sale iubite.

Relația pe care Oana Roman a avut-o cu Cornel Păsat a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Coregraful a vorbit acum despre defectele fostei sale iubite.

Divorțul Oanei Roman de Marius Elisei a readus în discuție relația pe care fiica lui Petre Roman a avut-o cu coregraful Cornel Păsat. Dacă până acum acesta nu a vorbit nimic despre motivele despărțirii de vedetă, într-un interviu recent bărbatul a spus câteva dintre lucrurile care nu-i fac cinste Oanei.

El susține că ea obișnuia să arunce cu banii pe restaurante, vacanțe sau lucruri. Iar când Oana Roman se enervează cel mai bine ar fi să stai liniștit în banca ta și să intri în polemici. Cornel Păsat este căsătorit de cinci ani cu Bianca și se bucură de un băiețel extraordinar.

„Oana e o fire rebelă și orgolioasă”

Cornel Păsat a recunoscut că între el și Oana Roman a fost chimie, dar și respect și înțelegere. El susține că marea calitate a vedetei este sinceritatea, însă e „o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică”. Și multe au fost momentele în care „a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură”.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost împreună șapte ani

„Niciunul dintre noi nu mai eram prezenți în acea relație”

Care a fost motivul despărțirii dintre cei doi? „Cred că pur și simplu s-a consumat dragostea. Niciunul dintre noi  nu mai eram prezenți în acea relație. Și amândoi am simțit nevoia de separare. Nu am avut discuții pe plan financiar niciodată. Amândoi munceam mult și nu se punea problema banilor, cine câștiga mai mult sau mai puțin”, a mărturisit acesta pentru Cancan.

Nu în ultimul rând, Păsat spune că Oana cheltuia mulți bani pe haine, vacanțe și restaurante, „dar te obliga poziția socială și anturajul să fii la un astfel de nivel. Ea își permitea pentru că lucra foarte mult și era necesar ca ea să fie în ton cu cerințele și toate tendințele societăți în care se învârtea”. Și nu rata nici o ocazie să plece cu fetele în vacanțe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre