Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, plină de nervi în parcul Herăstrău. „Nu, nu e mișto!” Video

Delia, plină de nervi în parcul Herăstrău. „Nu, nu e mișto!” Video
E pentru prima dată când Delia cedează nervos. În finala iUmor, jurata a fost enervată la culme de un număr de roast și și-a ieșit din fire.

Numărul de roast al concurentului Octavian Man de la iUmor a scos-o din minți pe Delia. Ce a putut să spună blonda.

Prima reacție nervoasă a Deliei în public: „Nu, nu e mișto!” Video

În Finala iUmor a Sezonului 11, Octavian Man a reușit să o facă pe Delia să scoată flăcări pe nas. Concurentul a avut un număr de roast în care a început să glumească pe seama vedetelor care au fost bătute de bărbați, iar când le-a adus în discuție pe Daniela Crudu și Alexandra Stan, cântăreața s-a enervat cumplit.

„Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie”

„Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu era invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie. (…) De Laurette ați mai auzit ceva? Acum un an se zicea că ar fi prostituată.

E femeie în toată firea, măi, nu e adevărat. Ea chiar și-a deschis un salon nou de masaj. Bine, masaj ca ea practică și Alina Plugaru, numai că Alina e filmată. (n.r. Alina Plugaru a fost actriță de filme erotice)”, au fost cuvintele spuse de Man.

Delia a fost extrem de categorică

În ciuda efortului concurentului de a demonstra cât de bun este, Delia a fost extrem de categorică și l-a pus cu botul pe labe. „Nu e numărul meu preferat, îmi pare rău pentru el că are 23 de ani, nu era nimic fresh, nimic din conținutul lui. Nu știu dacă înțelegi, exact ce m-a deranjat. E vorba de niște clișee obosite, am mai auzit asta.

Nu mai e funny, crede-mă, nu mai e funny pentru nimeni. Nu mai e funny, gata! A fost! Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Nu mai e funny! E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri.

E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie.”, a spus Delia. Nici Cheloo sau Mihai Bendeac nu s-au amuzat pe seama glumelor concurentului, care în final a primit trei dislike-uri.

Iată ce a mai spus Delia, nervoasă, după difuzarea roast-ului, în timp ce alerga prin parcul Herăstrău:

Sursă foto: antena 1, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre