Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia s-a săturat și de data asta a pus piciorul în prag. Fanilor nu le va pica bine decizia vedetei

Delia s-a săturat și de data asta a pus piciorul în prag. Fanilor nu le va pica bine decizia vedetei
A fost întotdeauna transparentă și rare au fost momentele în care nu le-a făcut altora pe plac. De data asta, Delia a luat o hotărâre peste care nu va mai trece.

Simpatica jurată de la iUmor, Delia, s-a decis să facă ce-i dictează sufletul. Probabil că unii nu vor fi mulțumiți.

Delia s-a săturat și de data asta a pus piciorul în prag. Fanilor nu le va pica bine decizia vedetei

Sunt rare momentele în care Delia nu le-a făcut pe plac unora sau altora și asta pentru că mereu i-a fost greu să refuze pe cineva. Acum însă a primul nu și susține că e extrem de mulțumită de propria hotărâre. ”Ieri am zis primul nu… la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută!

A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm. Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e… hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

Vrea să trăiască o viață normală

Pe de altă parte, ea susține că e vedetă doar pe scenă, în fața spectatorilor. În rest, nu-și dorește decât să fie un om obișnuit, care să trăiască o viață cât se poate de normală. Acest lucru le-a tot explicat și fanilor, pentru că nu mai vrea să fie asaltată pe stradă. „De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate.

Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta. În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii).

Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a explicat Delia invitată în podcastul lui Codin Maticiuc.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre