Simona Ionescu / Redactor Șef

Deputata Ana Birchall este devastată. Nu are legătură cu politica

Deputata Ana Birchall este devastată. Nu are legătură cu politica
Deputata Ana Birchall, fost ministru al justiției, este devastată. ”Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta!”, a scris Ana Birchall, una dintre cele mai bogate femei din țară.

Familia deputatei Ana Birchall este în șoc.  ”Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta! Andruțu este devastat!”, a scris fostul ministru de justiție.

Deputata Ana Birchall este devastată

Mii de oameni au ținut să o îmbărbăteze pe Ana Birchall după ce aceasta a postat un mesaj crunt.

”Primele și ultimile mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o să am cum să vă mai informez cu ce nebunii face, pentru ca o minte criminală și bolnavă l-a otrăvit ieri și aseară a murit în brațele lui Martyn! Otrava a fost atât de puternică încât, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta! Andruțu este devastat!”, a scris deputata Ana Birchall pe rețelele de socializare.

”Off, ce pierdere….mi se rupe sufletul , am și eu câine și vă înțeleg perfect.” ”Un nemernic care ar trebui pedepsit.” ”O bestie , un om normal nu poate face așa ceva! Să-l pedepsească Dumnezeu dacă nu știți pe cine să reclamați.”, au scris internauții.

Ana Birchall, una dintre cele mai bogate femei din țară

Ana Birchall (47 de ani) este căsătorită cu Martyn, un bancher englez pe care l-a cunoscut în America în 1997, pe când ea era la studii. Martyn Birchall (64 de ani) este mai în vârstă cu 17 ani decât soția sa, iar împreună au un fiu Andrew, alintat Andruțu (19 ani).

Potrivit declației de avere, Ana Birchall este foarte bogată. Are cinci case: una în New York (180 mp), una în New Haven, din statul Connecticut, SUA (250 mp), două în Capitală și una în localitatea Dorna Arni, județul Suceava (240 mp).

Fostul ministru de justiție are bijuterii în valoare de circa 46.000 de euro și un lingou din aur. Are bani (dolari, euro și lei) în 13 conturi cu circa 230.000 de dolari și investiții financiare în valoare estimată la 23 de milioane de dolari.


Vaiii, ce a făcut Connect-R! Acum nu mai există niciun dubiu!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre