Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri picante din dormitorul lui Viorel și al Oanei Lis. „Prefera să facem amor, pentru putere și vitalitate!”

Dezvăluiri picante din dormitorul lui Viorel și al Oanei Lis. „Prefera să facem amor, pentru putere și vitalitate!”
Viorel și Oana Lis sunt un cuplu controversat, dar trainic și demn de luat exemplu când vine vorba de promisiunea „și la bine, și la rău!”. Oana l-a luat pe Viorel când acesta era primarul Capitalei, potent financiar și râvnit de multe femei. Însă anii au trecut, la fel și puterea și banii, dar ea i-a rămas alături.

Bolnav și chinuit de lipsa banilor, Viorel Lis este totuși unul dintre cei mai norocoși oameni. Acesta a ales bine atunci când a cucerit-o pe Oana, în urmă cu aproape trei decenii, când ea avea doar 18 ani, și era angajată la Primărie, iar el 53 și era edilul Capitalei.

Până să ajungem la picanteriile din relația lor, merită să trecem în revistă povestea lor de dragoste – mult condamnată la vremea respectivă.

Părea o relație sortită eșecului, din moment ce diferența de vârstă dintre cei doi e de 35 de ani. Și nu doar diferența de vârstă atârna greu, ci și mediile din care proveneau. Lis era un domn rasat, cu două facultăți, iar ea, o simplă fată de la țară. Nici n-ar fi vrut să-i pice în mreje, dar a cucerit-o prin „cadouri și gesturi frumoase”, de care Oana nu avusese parte până atunci. În plus, arhivele vremii susțin că atunci când a cunoscut-o pe Oana, Viorel era căsătorit cu prima lui soție.

Ea săracă și naivă, el primar vânat de femei

Venită dintr-un mediu greu de descris, din sărăcie și dintr-o familie în care propriul tată a abuzat-o sexual, Oana a cunoscut o altă lume alături de Viorel. Iar edilul, spre uimirea cârcotașilor de la acea vreme, nu și-a bătut joc de ea doar pentru că era ușor de impresionat.

„El a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante”, povestea în trecut blonda.

Anii au trecut, banii și sănătatea lui Viorel s-au scurs. Astăzi el are 78 de ani, iar ea 43. Sunt căsătoriți din 2010 și cam tot de atunci au început să apară aceste două probleme. Dar chiar și atunci când boala l-a pus la pat pe Viorel – fie că a făcut infarct sau altele, blonda a mers atât de departe încât a amanetat inclusiv verighetele pentru a-i plăti tratamentul.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu.

Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei.

Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!”, se plângea Oana Lis în trecut.

Povestea lor de dragoste continuă, deci, cu Oana rugându-se ca soțul ei să aibă zile, iar el rugându-se, de asemenea, ca ea să aibă putere să-i fie alături. Pentru a avea o viață mai bună, Oana a ales să înceapă o carieră de psiholog și astfel să aducă un ban în plus pe lângă pensia fostului primar, de 3500 de lei.

Picanterii din dormitor! Așa făcea față presiunii funcției de primar

Oana Lis a dezvăluirt cum era relația cu soțul ei, pe vremea când acesta era primar al Capitalei. Ea nu s-au ferit niciodată să ofere admiratorilor săi dezvăluiri explozive despre viața lor de cuplu însă de data aceasta, Oana a șocat.

„Îmi aduc aminte când era Viorel primar. De multe ori, la prânz, decât să ia lunch-uri cu lumea, prefera să vină acasă să facem amor. Căci asta îi dădea putere şi vitalitate să facă faţă presiunii funcției”, a dezvăluit blonda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre