Simona Ionescu / Redactor Șef

După Johnny Depp, și divorțul lui Kevin Costner se anunță cu mult circ

După Johnny Depp, și divorțul lui Kevin Costner se anunță cu mult circ
Soția lui Kevin Costner recunoaște că s-ar putea să nu fi înțeles contractul lor prenupțial, titrează presa străină, foarte atentă la fiece nouă mișcare în divorțul plin de picanterii al anului.

După Johnny Depp și Amber Heard, divorțul lui Kevin Costner se anunță cu mult circ. Protagoniștii, celebrul actor și soția sa care nu se dă cu una cu două plecată de lângă sursa de venituri, au ajuns să își expună viața frontal. Aflată în plin proces de separare, soția lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, susține acum că este posibil să nu fi înțeles acordul lor prenupțial atunci când l-a semnat în 2004.

Potrivit Page Six, avocații starului de cinema au depus un nou document în instanță în care au întrebat dacă designerul de poșete înțelege ceea ce a semnat de fapt. „Christine afirmă că nu poate recunoaște sau nega că a înțeles acordul premarital, deoarece ea (și, aparent, toți avocații ei) nu înțeleg cuvântul ‘înțelege’”, se arată în documentul de la tribunal, potrivit publicației.

Kevin Costner alături de Christine Baumgartner

Avocatul lui Costner, Laura Wasser, a scris în dosar: „Avocatul lui Christine a cerut o definiție a cuvântului „înțeles”, iar avocatul lui Kevin a furnizat sensul din dicționar al cuvântului, și anume „a înțeles sau a perceput sensul intenționat al cuvintelor””. Avocatul vrea ca judecătorul să oblige echipa juridică a lui Baumgartner să răspundă dacă clientul lor a înțeles sau nu contractul scris.

Divorțul lui Kevin Costner se anunță cu mult circ

Conform TMZ, ultima cerere a fost depusă după ce avocatul lui Baumgartner a obiectat la faptul că Wasser a declarat că soția înstrăinată a clientului său „a înțeles efectul legal al acordului premarital înainte de a semna acordul premarital”. Avocatul mamei a trei copii a declarat că „cererea este vagă în ceea ce privește domeniul de aplicare și semnificația termenilor „a înțeles”, adăugând că Baumgartner a fost „în imposibilitatea de a admite sau de a nega cererea”.

Cu toate acestea, dacă fostul model contestă contractul prenupțial, TMZ relatează că va trebui să returneze cei 1,5 milioane de dolari pe care Costner i-a dat și să plătească onorariile avocatului său. De când Baumgartner, în vârstă de 49 de ani, a depus cererea de divorț în luna mai, fostul cuplu a fost implicat într-o bătălie judiciară controversată.

Ce a stabilit până acum instanța

În iulie, un judecător a decis ca starul din Bodyguard, în vârstă de 68 de ani, să îi plătească soției sale înstrăinate 129.755 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru cei trei copii ai lor – deși ea a cerut inițial instanței 248.000 de dolari pe lună. De asemenea, a fost obligat să acopere 200.000 de dolari pentru onorariile avocaților și 100.000 de dolari pentru cheltuielile de expertiză.

Totodată,  judecătorul a decis că foștii soți trebuie să își mențină contractul prenupțial, care îi cerea lui Baumgartner să se mute din casa familială comună. Luna trecută, Page Six a obținut fotografii cu camioanele U-Haul ieșite din casa lui Costner din Santa Barbara, California. Ulterior, s-a dezvăluit că ea se muta într-o „casă mai mică” de pe proprietatea actorului înainte de termenul limită de mutare de 31 iulie.

Fosta soție a refuzat să se mute din vila actorului

După ce s-a depus cererea de divorț, Costner a susținut că Christine Baumgartner refuza să se mute din casa pe care o împărțeau – în ciuda contractului prenupțial care stipula că, în eventualitatea unei despărțiri, ea avea la dispoziție 30 de zile pentru a părăsi locuința comună care este proprietatea lui. În plus, actorul din Bodyguard a declarat public că i-a dat deja fostului model peste 1,2 milioane de dolari pentru obligațiile prenupțiale, și a susținut că suma este mai mult decât suficientă pentru ca aceasta să își găsească un alt loc unde să locuiască.

Kevin Costner și soția de care divorțează au împreună trei copii minori

Costner s-ar fi oferit, de asemenea, să-i dea fostei sale soții un avans de 10.000 de dolari pentru cheltuielile de mutare și 30.000 de dolari, lunar, pentru o casă de închiriat „ca parte a obligațiilor sale de întreținere a copilului”. În replică, Baumgartner a declarat că soțul ei nu avea „niciun temei legal” pentru a o da afară. O sursă a declarat pentru People că mutarea a fost „o soluție temporară” și că Baumgartner „încă mai caută o altă casă”, dar că „rămâne în zonă pentru a nu perturba viața copiilor. Ei se vor întoarce la școală în toamnă cu prietenii lor”.

Actorul are 7 copii, dintre care trei minori, cu ultima soție

Mai mult, femeia care e mama a trei copii,  a susținut că nu a mai avut un loc de muncă de când s-a născut fiul lor cel mare, în 2007. Și, ca atare, solicită 248.000 de dolari pe lună pensia alimentară. Avocații lui Kevin Costner susțin însă că Baumgartner nu are nevoie de atâția bani și că i-ar cheltui în mod frivol pe alte lucruri, inclusiv pe proceduri cosmetice, cumpărături, retrageri de la bancomate, împrumuturi pentru construcții, onorarii de avocați și alte cheltuieli care nu au „nimic” de-a face cu copiii ei.

Pe de altă parte, Baumgartner nu a lăsat drama să o țină la pământ, ea fiind văzută recent făcând cumpărături în Santa Barbara, săptămâna trecută, purtând la braț o geantă Prada ombré de 4.800 de dolari.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre