Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, furios cum nu l-ați mai văzut. Amenință că va apela la autorități

Dorian Popa, furios cum nu l-ați mai văzut. Amenință că va apela la autorități
Anul acesta a fost greu pentru Dorian Popa. Artistul s-a despărțit de iubita sa alături de care a trăit 11 ani de iubire. Și, colac peste pupăză, a fost prins și drogat la volan. Dar iată că problemele nu s-au terminat.

Prea multe probleme pentru Dorian Popa. Când a crezut că poate să răsufle ușurat, a dat de altceva, care l-a scos din minți. El le-a povestit fanilor că pe internet circulă imagini cu buletinul său. Cei care au îndrăznit să facă așa ceva, sunt avertizați că avocatul va rezolva situația pe cale legală. Dorian Popa a trimis un mesaj pe contul de socializare în care le-a explicat tuturor că nu vrea să facă rău nimănui, ci doar se apără, pentru că situația a ajuns mult prea departe. De asemenea, el le-a spus celor care au făcut postările că ar fi bine dacă le-ar șterge.

„Dragoș, avocatul meu, se va ocupa din punct de vedere juridic

„Unii dintre noi am luat-o razna rău de tot, deci este foarte periculos să te joci cu postarea actelor de identitate.

Dorian Popa amenință cu legea. Cineva i-a postat buletinul pe internet. Sursă foto: instagram

Eu nu vreau să fac rău, nu mi-a plăcut niciodată să fac rău, nu vreau decât să mă apăr, atât timp cât buletinul meu este pe tot internetul. A trebuit să fac niște capturi de ecran, i le-am trimis lui Dragoș, avocatul meu, iar el probabil se va ocupa din punct de vedere juridic, dar este foarte periculos să faceți chestia asta.

„Poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap”

Sper ca acest mesaj să vă facă să vă mai gândiți și poate ștergeți postările. Nu vă mai jucați cu lucrurile astea pentru că nu este normal. Eu îmi schimb buletinul săptămâna viitoare, el a mai fost postat acum câteva luni, am crezut că este ok, dar fac acest story că poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap. Nu vă jucați cu buletinul meu pentru că nu este normal. (…) Este foarte periculos să folosești datele cuiva în spațiul public. Unii se joacă cu focul fără să-și dea seama că se ard. Amenzile sunt senzațional de mari”, au fost cuvintele lui Dorian Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre