Simona Ionescu / Redactor Șef

Doru și Rengle de la Survivor au același tatuaj: dungă neagră. Semnificația lui are legătură cu orientarea…

Doru și Rengle de la Survivor au același tatuaj: dungă neagră. Semnificația lui are legătură cu orientarea…
Doru Răduță este are unul dintre cele mai interesante tatuaje într-un top al desenelor pe corp care sunt etalate în competiția Survivor. Războinicul are desentată pe piele o dungă neagră, lungă, care în străbate corpul de la brâu până în zona capului, și pe față, și pe spate. Coincidență, și Emil Rengle are tatuată pe corp o dungă neagră. E ceva mai scurtă, iar la el e în zona șoldului.

Mulți oameni aleg să își facă tatuaje care sunt la modă. Unii își fac tatuaje pentru a marca o experiență, alții consideră că tatuajul lor îi reprezintă. Oricare ar fi motivul, este întotdeauna o idee bună să cunoști semnificația simbolică din spatele desenului.

E foarte interesant faptul că, în cadrul competiției Survivor, doi concurenți au afișat același desen pe piele: o linie neagră. Mulți s-au întrebat ce ar putea reprezenta acest simbol.

Ce reprezintă tatuajele de tip linie?

Tatuajele cu linii au diferite semnificații, în funcție de diferite culturi. Cea mai proeminentă cultură în acest sens este cea japoneză. Tatuajele cu linii erau folosite pentru a marca membrii Yakuza, celebra mafie japoneză. Numărul de linii de pe braț indica de unde provenea membrul acestei organizații criminale.

Doru Răduță are o linie pe față și una pe spate.

Și în alte culturi acest obicei a fost adoptat la un moment dat, iar unii infractori au fost și ei marcați cu linii pentru ca membrii societății să știe că au în față un infractor.

Emil Rengle are tatuată o linie care coboară din zona toracică spre șold, pe partea stângă.

De asemenea, circulă o legendă urbană care spune că în comunitatea gay tatuajele cu linii îi diferențiază pe cei care au un rol activ în așternuturi, de cei care au un rol pasiv, scrie site-ul Beauty One How To.

De ce sunt la modă tatuajele cu linii?

Există mai multe motive pentru care un număr mare de oameni decid să își tatueze linii pe corp. Unul dintre motive ar putea fi acela că sunt tatuaje foarte simple și elegante, care sunt ușor de ascuns dacă este necesar.

Din cauza simplității, se crede că aceste tatuaje sunt ușor de făcut, dar în realitate, este exact invers.

Un număr mare de tatuatori refuză să execute aceste tipuri de desene sau simboluri, deoarece încercuirea unui braț sau a unui picior cu o simetrie perfectă este incredibil de dificilă și necesită o îndemânare superioară.

Rengle a părăsit competiția Survivor

În ediția de marți a Survivor, Emil Rengle a fost eliminat. Propus de echipă, dansatorul nu a reușit să strângă mai multe voturi decât TJ Miles sau CRBL, și el nominalizați. Rengle a plecat cu scandal, după ce aproape toți coechipierii de la Faimoși i-au reproșat că a băgat zânzanie între ei.

Mai mult, când au aflat rezultatul votului, că Emil va fi cel care va pleca acasă, colegii lui s-au bucurat ostentativ, fără menajamente.

Doru se află în exil, alături de Smărăndescu, de la Faimoși.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre