Simona Ionescu / Redactor Șef

Două soții mondene trăiesc momente cumplite. Au ajuns pe mâna doctorilor

Două soții mondene trăiesc momente cumplite. Au ajuns pe mâna doctorilor
Să ai bani și să-ți faci toate poftele, poate fi uneori dăunător sănătății. Iar soțiile mondene au început să înțeleagă asta, însă prețul plătit e mare. Pentru că uneori nici doctorii nu pot face minuni.

Cristina Spătar și Ioana Năstase au ajuns pe mâna doctorilor. Situația e complicată pentru ambele soții mondene.

Din dorința de a fi cât mai frumoasă, Cristina Spătar a ajuns să aibă probleme mari de sănătate, ba chiar să trăiască un calvar. Cântăreața a purtat mai mult decât a trebuit lentile de contact și a folosit în exces lipici pentru gene. A vrut să arate impecabil dar nu s-a gândit la consecințe și acum trage ponoasele. Cristina Spătar le-a povestit fanilor că s-a trezit cu o infecție de toată frumusețea la ochi care i-a dat dureri cumplite. A făcut eforturi uriașe să meargă la un eveniment mult așteptat, Revelionul Artiștilor, dar nu s-a simțit deloc confortabil.

Lentilele de contact și lipiciul pentru gene au distrus-o pe Cristina Spătar

„Să aibă grijă când își pun genele false să închidă bine ochiul”

Artista, care e cunoscută pentru imaginea de divă pe care o afișează mereu, are însă un sfat pentru fete și femei. Ea le-a recomandat tuturor să aibă mare grijă când folosesc genele false și lentilele de contact.  „Am avut niște dureri groaznice! Fetele ar trebui să știe să nu poarte lentilele mai mult de o zi, nu cum am făcut eu și să aibă grijă când își pun genele false să închisă bine ochiul”, a povestit Cristina Spătar.

Ioana Năstase a ajuns la spital din cauza durerilor cumplite de cap

Ioana Năstase, dureri cumplite de cap

Nici pentru Ioana Năstase prezentul nu e prea bun, pentru că se confruntă cu mari probleme de sănătate. Soția lui Ilie Năstase a povestit că are dureri cumplite de cap și a mers de urgență la spital. Bruneta a mărturisit că i s-a făcut atât de rău că „m-am așezat pe scări ca să nu se întâmple altceva mai rău de atât”. Și-a făcut toate analizele și mai multe investigații, iar acum așteaptă să vadă rezultatul final, sperând că nu este vorba de ceva grav.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre