Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama celebrei cântărețe Matilda Pascal Cojocărița. A rămas și acum marcată de momentele în care era bătută cu sălbăticie

Drama celebrei cântărețe Matilda Pascal Cojocărița. A rămas și acum marcată de momentele în care era bătută cu sălbăticie
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Matilda Pascal Cojocărița și-a pus sufletul pe tavă și a spus lucruri tulburătoare din viață.

A fost sau nu Matilda Pascal Cojocărița amanta lui Nicolae Ceaușescu, așa cum se zvonește? Cântăreața dă lămuriri.

A făcut Nicolae Ceaușescu o pasiune pentru frumoasa cântăreață Matilda Pascal Cojocărița? Acest zvon a fost demontat acum de artistă, care susține că n-a avut nici o legătură cu fostul dictator. Matilda a câștigat titlul de Miss România în anul 1979 și ulterior, la uzina în care a lucrat a apărut o fotografie cu ea, purtând echipament de lucru, cu titlul „Un exemplu pentru tineret!”.

Iar în acel moment, susține artista, s-a calificat pentru rolul  „Fata cu pâinea și sarea”. „Mi-a revenit cinstea de a-l servi cu pâine și sare pe geniul din Carpați! Când venea în vizite de lucru la Iași. (…)

„Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui Ceaușescu, mă gândesc și eu, nu știu”

Referitor la ceea ce ați expus aici, după 1989, cei din presă și-au adus aminte că există o Miss și nu numai una, mai multe la rând. Nici nu am știut de acest articol! Am primit doar mesaje pur și simplu: dacă îl mai iubesc pe Nicolae! Este o boroboață pur și simplu a presei!

Probabil că în lipsa de alt subiect, s-a apelat la așa ceva! Nu, sub nicio formă! Poate aș fi fost o privilegiată dacă aș fi fost o amantă a lui Ceaușescu, mă gândesc și eu, nu știu! Aveam și eu alt drum, mă gândesc! Nu, sub nicio formă! Și asta… pun mâna pe orice cu simț de răspundere!”, a spus Matilda Pascal Cojocărița.

A fost bătută de fostul soț

Pe de altă parte, Matilda Pascal Cojocărița a vorbit și una dintre cele mai grele părți din viața sa, prima căsnicie, când soțul a lovit-o fără milă. ”Am divorțat pentru că am fost lovită, fizic. Era un om interiorizat, suferea în interior. Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni”, s-a destăinuit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre