Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama neștiută a Anei Morodan. Influenserița a trecut prin experiențe cutremurătoare, încă de când era copil

Drama neștiută a Anei Morodan. Influenserița a trecut prin experiențe cutremurătoare, încă de când era copil
Mihai Ghiță o vrea pe Ana Morodan la emisiunea „În oglindă”, difuzată pe Kanal D 2, post tv ce s-a lansat pe 2 aprilie, ca să-i afle povestea de viață.

De săptămâna trecută, numele  Anei Morodan ține primele pagini ale ziarelor, după ce a fost prinsă că s-a urcat băută și sub influența substanțelor interzise la volan, de două ori în aceeași zi. În timp ce scandalul în jurul numelui Anei Morodan ia amploare, multe vedete sar în apărarea ei sau își exprimă părerea despre situația în care se află Ana Morodan.

Mihai Ghiță, vedeta Kanal D, spune că și-ar dori să o aibă invitată în emisiunea sa, „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D 2, pentru a-i afla povestea și ce s-a întâmplat de a ajuns în această stare. Prezentatorul tv recunoaște că, odată cu emisiunea pe care a ales să o facă, a învățat să nu mai judece oamenii la prima vedere, ci să caute adevărul și poveștile din spatele întâmplărilor din viața fiecărui invitat ce ajunge pe canapeaua de lângă el.

Orfana Ana Morodan, abandonată la 14 ani

Prezentatorul spune că, de când a început emisiunea, a înțeles că articolele citite despre diferiți invitați pe care i-a avut, sunt doar fragmente de viață și că pe fiecare om îl poartă viața din stânga în dreapta. Și că, uneori este nevoit să facă anumite lucruri în viață.

„Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu. Uite, de exemplu acum că stăm amândoi pe canapeaua asta, este judecată Ana Morodan. Dar nimeni nu se întreabă ce se întâmplă cu Ana Morodan. Eu mi-aș dori să o am pe Ana Morodan pe canapea să văd ce s-a întâmplat cu adevărat în viața Anei Morodan. Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu… Asta înseamnă pentru mine „În oglindă”, să nu mai judec oamenii și să îi chem, să îi ascultăm înainte să îi judecăm”, a declarat Mihai Ghiță pentru Unica.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre