Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducesa Kate, admirată de toți pentru frumusețea ei la Wimbledon, a transmis un mesaj soției lui Djokovic

Ducesa Kate, admirată de toți pentru frumusețea ei la Wimbledon, a transmis un mesaj soției lui Djokovic
Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) l-a învins pe Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6, și a cucerit cel de-al 7-lea său titlu la Wimbledon. Ducesa Kate Middleton i-a înmânat trofeul și i-a spus doar atât...

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut marți debutul la Wimbledon 2022, alături de soțul ei, prințul William, dar și de fiul lor, Prințul George.

Kate este pasionată de tenis, iar ea și William au propriul lor teren, la casa lor de la țară, din Anmer Hall.  Mai mult, este și patroana All England Lawn Tennis Club. De regulă, urmărește meciurile de la Wimbledon din loja regală și nu au ratat nici de această dată meciul fabulos dintre sârbul Novak Djokovic și italianul Jannik Sinner.

Prezență obișnuită pe terenurile de tenis

Kate, care a purtat cu această ocazie mai multe ținute elegante, printre care și o rochie albastră cu buline creată de Alessandra Rich și cercei cu perle. Pentru finală, ea a purtat bijuteriile care au aparținut Prințesei Diana.

În alte cuvinte, la acest turneu ducesa a strălucit pur și simplu, captând atenția tuturor.

Ce i-a spus Kate lui Djokovic

Kate Middleton i-a înmânat trofeul jucătorului sârb, iar după festivitatea de premiere, Novak Djokovic a avut un scurt dialog cu Ducele și Ducesa de Cambridge, care au fost însoțiți la ultimul act de la Wimbledon de fiul lor de 8 ani, prințul George.

În timp ce George era fascinat de trofeul pe care mama sa i l-a înmânat lui Novak Djokovic, Prințul William l-a întrebat pe sârb cum a reușit să contracareze serviciile „ca din tun” trimise de Nick Kyrgios, scrie Daily Mail.

„Cum a fost? Multă muncă?” l-a întrebat Prințul William pe Novak Djokovic. „A fost strâns, are un serviciu foarte puternic.”, a replicat sârbul.

Ulterior, Kate Middleton i-a urat lui Novak Djokovic „La mulți ani!”, în contextul în care succesul de la Wimbledon a venit în ziua în care sportivul sârb a celebrat 8 ani de căsătorie cu Jelena Djokovic. Tenismenul i-a spus, apoi, soției: „Acesta este cadoul meu pentru tine, de aniversare!”

Ducesa de Cambridge i-a mai spus fostului lider mondial că speră ca el și soția sa, Jelena, să „se bucure de puțin timp liber” după acest succes.

Kate are un forehand incredibil

În 2021, Kate i-a încurajat pe jucători atât la finala feminină, unde i-a înmânat trofeul câștigătoarei Ashleigh Barty din Australia, cât și la finala masculină, unde s-a alăturat mulțimii și l-a aclamat pe Nole, câștigătorul celui de-al 20-lea titlu de grand slam din carieră atunci.

În septembrie 2021, Kate a făcut echipă cu Emma Răducanu, câștigătoarea de la U.S. Open 2021 la simplu feminin, pentru un meci de dublu, la Centrul Național de Tenis din sud-vestul Londrei.

Evenimentul a fost organizat de Lawn Tennis Association, pentru a celebra succesul campionilor britanici care au participat la US Open: Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid şi Alfie Hewett.

Sam Richardson, șeful de programe al Lawn Tennis Association, a declarat reporterilor după meciul lui Kate: „Forehand-ul ei este incredibil.” Și a speculat că, cel mai probabil, ducesa „a fost poate un pic emoționată, așa cum ar fi fost oricine care ar fi intrat în joc împotriva a patru campioni de Grand Slam.”

Sursă foto: Profimedia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre