Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce a târât-o în noroi pe Bianca Drăgușanu, Fulgy îi cere lui Cătălin Botezatu drept la replică

După ce a târât-o în noroi pe Bianca Drăgușanu, Fulgy îi cere lui Cătălin Botezatu drept la replică
După ce a dat de pământ cu multe vedete din România, Fulgy s-a oprit acum și la Cătălin Botezatu. Ce a putut să spună despre designer, e strigător la Cer.

Chiar dacă nu are voie să iasă din casă, fiul Clejanilor nu se potolește. Ce cuvinte jignitoare i-a adresat Biancăi Drăgușanu și lui Cătălin Botezatu.

După ce a târât-o în noroi pe Bianca Drăgușanu, Fulgy îi cere lui Cătălin Botezatu drept la replică

Arestul la domiciliu se pare că-l înrăiește din ce în ce mai mult pe Fulgy. Acesta nu se mai oprește din jigniri adresate vedetelor, fără să se gândească la consecințe. De data aceasta el s-a legat și de Bianca Drăgușanu, pe care a făcut-o praf, dar și de Cătălin Botezatu.

„Dacă voi mai scrieți de acum articole cu numele meu și Bianca Drăgușanu, e jale”

„Să nu cumva de azi să-mi asociați numele cu cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat valoare, prietenul meu Cătălin, de la Kayo mai nou. E jale! Îmi îngreunați viața! Deci dacă voi mai scrieți de acum articole cu numele meu și Bianca Drăgușanu, e jale! Vine poliția peste voi, presa!

Și să moară Zenga, Cătălin Botezatu de nu ieși cu o replică. Că m-ai refuzat de două ori, ca să nu mă cert și cu tine. Asta de ce spun. Cătăline? Stai pe lângă șmecheri dăia orginali cu sânge mafiot. Mă refer acum la Joshua Castellano și nu renunți la arfele astea de Philipp Plein, care-mi trimite tricouri, aiurea! Îți trimit eu 5 bitcoini, pune story cu mine!”, a declarat Fulgy pe Instastory.

L-a acuzat pe Dan Bursuc să ar fi violat-o pe Margherita

Cu doar câteva zile în urmă, Fulgy a aruncat bomba, când l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora sa, Margherita.  „Mulţi milionari ajung cu sentinţe de peste 25 de ani de puşcărie. Tatăl meu împreună cu colaboratorii lui ajung la puşcărie.

Tatăl meu s-a împrietenit cu Dan Bursuc. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeţi că a făcut domnul Dan Bursuc cu sora mea minoră? Ce credeţi că a făcut? A violat-o la 13-14 ani!”, a afirmat tânărul.

Sursă foto: romaniatv, fanatik, evz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre