Simona Ionescu / Redactor Șef

E oficial! Scarlett Johansson a făcut-o în plină pandemie. E cel mai fierbinte subiect de la Hollywood

E oficial! Scarlett Johansson a făcut-o în plină pandemie. E cel mai fierbinte subiect de la Hollywood
Frumoasa actriță Scarlett Johansson a adus cel mai mare „UAU!” în SUA, după ce paparazzi au descoperit un secret bine ascuns. Deși toată lumea a crezut că e o glumă, acum a apărut și dovada.

Scarlett și iubitul ei, Colin Jost s-au căsătorit. Nu au așteptat să treaca pandemia de COVID-19, ba chiar au profitat de restricțiile impuse din cauza virusului pentru a avea o ceremonie cât mai restrânsă.
Nunta cuplului a fost anunțată, inițial, de „Meals on Wheels America”, pe 29 octombrie. ONG-ul sprijinit de foarte mulți ani de actriță a primit acordul să facă ei, în premieră, marele anunț.
„Suntem încântați să anunțăm în premieră că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în acest weekend, într-o ceremonie intimă la care au participat familia și prietenii foarte apropiați ai cuplului, ținând cont de restricțiile impuse de pandemia COVID-19. Dorința cu care cuplul a pornit în acest nou capitol al vieții este să ajute persoanele în vârstă, vulnerabile, în aceste vremuri dificile.”, a transmis organizația menționată.

Presa străină scrie că cei doi nu au planificat nunta cu două săptămâni înainte de data la care s-a petrecut, deși Jost a spus, într-un interviu acordat în vară, că nu crede că vor face marele pas în acest an, din cauza pandemiei.

O sursă a declarat pentru revista People că „Și-au dorit o ceremonie liniștită, privată, alături de cei mai apropiați membri ai familiei și alături de câțiva prieteni buni. Și le-a ieșit!”. Nunta a avut loc la reședința lui Scarlett, în Palisades, New York.

 

Recent, blonda a fost surprinsă în public, plimbându-se pe străzile orașului ca și cum ar fi fost o anonimă. Pe mâna ei strălucea o verighetă impunătoare, semn că totul a fost ca la carte.
În plus, soțul ei a fost și el zărit cu noua bijuterie pe deget în emisiunea TV pe care o prezintă – el fiind scriitor, comedian și actor.

Cei doi formează un cuplu din 2017, cunoscându-se în emisiunea „Saturday Night Live”. În 2019, Colin i-a pus marea întrebare lui Scarlett Johansson oferindu-i un inel cu diamant de 11 carate și cu o valoare estimată la 400.000 de dolari.

Colin este la prima căsătorie, însă actrița, nu. Ea a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds și cu afaceristul francez Romain Dauriac. Ea și Dauriac au împreună o fiică pe nume Rose, în vârstă de 6 ani.

Cardi B se ceartă cu hinduși. Cum a supărat credincioșii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre