Simona Ionescu / Redactor Șef

Elliot Page divorțează de soție. Anunțul vine după ce Page s-a identificat ca fiind transgender

Elliot Page divorțează de soție. Anunțul vine după ce Page s-a identificat ca fiind transgender
Elliot Page divorțează de soție. Anunțul vine după ce Page, în vârstă de 33 de ani, s-a identificat ca fiind transgender anul trecut.

Elliot Page și dansatoarea Emma Portner s-au căsătorit în secret în 2018 și de atunci au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Actorul, pe numele său vechi Ellen Page, a anunțat că este transgender anul trecut. ”Bună, prieteni! Voiam să vă spun că sunt trans, sunt un ”el”, iar numele meu este Elliot!”, le-a transmis el fanilor, pe Instagram. Page folosește pronumele el/lui și se descrie ca transgender și non-binar, adică identitatea sa de gen nu e nici femeie, nici bărbat. Elliot Page divorțează de soție.

Elliot Page în decembrie 2020

”Mă simt foarte norocos să pot scrie asta. Să fiu aici. Că am ajuns în acest punct al vieții mele. Simt o recunoștință copleșitoare față de oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestui drum. Nici nu pot spune în cuvinte cât de remarcabil e să iubesc în sfârșit ceea ce reprezint, suficient de mult încât să urmez eu-l meu adevărat. Am fost inspirată dincolo de limite de atât de mulți oameni din comunitatea trans. Vă mulțumesc pentru curajul vostru, pentru generozitatea voastră și pentru că ați muncit fără încetare să aduceți ceva mai multă incluziune și compasiune în această lume! Voi oferi orice sprijin pot și mă voi strădui să contribui și eu la clădirea unei societăți mai iubitoare și mai egale”, a mai scris atunci Elliot. 

Elliot Page divorțează de soție. Se despărțiseră din vară

Elliot Page și Emma Portner / foto dailymail.com

Acum, la mai puțin de 2 luni de la marele anunț, Elliot Page și Emma Portner și-au anunțat divorțul. Cei doi și-au sters toate pozele împreună de pe rețelele de socializare. Actele pentru dizolvarea căsătoriei au fost depuse de Elliot la un tribunal din Manhattan. 

Într-o declarație pentru dailymail.com, Elliot și Emma au dezvăluit că de fapt s-au despărțit în vara anului trecut, chiar înainte ca Elliot să anunțe că este transgender și non binar. ”După multe gânduri și o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța în urma separării noastre de vara trecută ‘, se spune în comunicat. „Avem cel mai mare respect unul pentru celălalt și rămânem prieteni apropiați”, a fost declarația celor doi. Deși și-au sters pozele comune de pe rețelele sociale, cei doi încă se urmăresc reciproc pe Instagram. 

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre